Virtual box a win8 Vyřešeno
Virtual box a win8
nainstaloval jsem si windows 8 do virtual boxu ale když dam řežím celé obrazovky tak mám kolem toho černý rameček dost velký když u linuxu dam taky na celou obrazovku tak tam je taky ten stejný rámeček mám full hd 17.3 display de to nějak udělat aby to bylo přes cely display ?
Já nejsem malý ... 

Re: Virtual box a win8
Jen od boku zkus F11.
Proč? My (nebo aspoň já) chápem jakej máš problém. Řešení jsem ti napsal.
Just Fucking Google It!
už jsem to měl na celé obrazovce ale jak jsme trošku přejel myši do strany tak to celé zčernalo a jak jsem s ni zase pohl tak to tam bylo takhle to blikalo kde mam najít ten extension pack ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2012 21:06) ---
a zase se ktomu přidal ten černý rameček a nejde to na celé
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2012 21:06) ---
a zase se ktomu přidal ten černý rameček a nejde to na celé
Já nejsem malý ... 

Existuje taková zázračná věc, říká se jí google, a ve většině případech ti najde přesně to, co hledáš 
http://download.virtualbox.org/virtualb ... ox-extpack

http://download.virtualbox.org/virtualb ... ox-extpack
Just Fucking Google It!
už jsem to nainstaloval ten pack a ty přidavky se instalovaly ve win 8 a pořad to není na cele
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2012 21:31) ---
v tom virtual boxu jsem nastavil rozlišeni na win 8 1400x1050 a to je nejvyšší rozlišeni co šlo a proto jsou na bocích černé pruhy proč to nejde na 1920x1080 ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2012 21:31) ---
v tom virtual boxu jsem nastavil rozlišeni na win 8 1400x1050 a to je nejvyšší rozlišeni co šlo a proto jsou na bocích černé pruhy proč to nejde na 1920x1080 ?
Já nejsem malý ... 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když už nejsi na ty zkratky tak co použít tlačítko náhled?
Re: Virtual box a win8 Vyřešeno
dam náhled a přepnout do režimu celé obrazovky to jsem zkoušel několikrát a nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2012 10:43) ---
tak už to mám na celou obrazovku ale když pohnu myši tak to bliká a naskakuje černa barva a když to přepnu na metro a zpátky na plochu tak to je krásně přes celé ale pohnu myši a je to pryč třeba vidím jen hodiny nebo ikony a zbytek černo
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2012 10:47) ---
už mi to nebliká mám to přes celé roztahnul jsem to okno s win 8. uzavřu to díky za rady
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2012 10:43) ---
tak už to mám na celou obrazovku ale když pohnu myši tak to bliká a naskakuje černa barva a když to přepnu na metro a zpátky na plochu tak to je krásně přes celé ale pohnu myši a je to pryč třeba vidím jen hodiny nebo ikony a zbytek černo
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2012 10:47) ---
už mi to nebliká mám to přes celé roztahnul jsem to okno s win 8. uzavřu to díky za rady

Já nejsem malý ... 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”