McAfee-recenze
McAfee-recenze
Zdravím jaký je antivir McAfee, byl nainstalovaný k notebooku Lenovo, byl jsem zvyklý na Microsoft Essential co je lepší, nebo co doporučujete, dík Honza
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: McAfee-recenze
McAfee bych se zbavil a nainstaloval něco free. Avast ve free verzi se umísťuje výše než placené McAfee, tak třeba ten...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
A jaký máte názor na microsoft security essentials ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To se ptáš nepravého. Nemám rád šmíráky v PC a mám zkušenost jen s prvníma verzema a ta mi zasekala PC tak, že už nemám chuť novější zkoušet, ale teď už to bude jiné, ale nechuť přetrvává :-)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Přesně jak psal memphisto, ze free antivirů je nejlepší Avast a je (podle mého názoru) lepší než třeba placené AVG nebo ono placené McAfee. Microsoft Essentials jsem měl na notebooku. Není to uplně špatný antivir, jenže nějak špatně se mě aktualizoval a občas mu něco prolezlo mezi prsty.
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Důkaz že nekecám...
http://www.virusbtn.com/vb100/RAP/RAP-q ... -large.jpg
http://www.virusbtn.com/vb100/RAP/RAP-q ... -large.jpg
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”