Ahoj. Zakládám pro vás nový minecraft server, ale adminteam se stále nemůže dohodout na jménu.
Bude to normální survival PVP server na 50 slotů, spíše economy - práce, budování atd. s tím že až se kousek rozjede prodej VIP atd, zprovozníme i 50ti slotový creative server.
Žádám vás tedy o návrhy na jméno, tak aby se dalo použít na oba dva servery. Nejlépe bez speciálních znaků atd. aby vůbec šlo mít normální web. stránky. Předem dík.
Jak pojmenovat minecraft server?
- cernokneznik
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak pojmenovat minecraft server?
Off Topic
- Moje PC sestava: http://valid.x86.fr/ba5qrh
- Můj Steam profil: https://steamcommunity.com/id/cernokneznikutoci/
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak pojmenovat minecraft server?
Takže můžete použít 1. Hovnocuc server a za 2. Hovineckocuc server.
Dá se to zapamatovat? DÁ!
Takže toto navrhuji já.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
- cernokneznik
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky moc, tvé návrhy určitě vezmu v potaz...
..debile.
..debile.
Off Topic
- Moje PC sestava: http://valid.x86.fr/ba5qrh
- Můj Steam profil: https://steamcommunity.com/id/cernokneznikutoci/
Svůj server si pojmenuj podle sebe 
Magicmine
(podle tvýho jména
)

Magicmine

- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
PVP WorkAndBuild server?
V případě potřeby zkratky (třeba na ten Creative): PWAB nebo též jen WAB Create server
a zidealizovaný překlad je: Pracuj a buduj!
V případě potřeby zkratky (třeba na ten Creative): PWAB nebo též jen WAB Create server

a zidealizovaný překlad je: Pracuj a buduj!

Martin63 píše:Takže můžete použít 1. Hovnocuc server a za 2. Hovineckocuc server.Dá se to zapamatovat? DÁ!
Takže toto navrhuji já.
Souhlasím

DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
- TheSpeedding
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
cernokneznik píše:Díky moc, tvé návrhy určitě vezmu v potaz...
..debile.
proč mu nadáváš ?

Intel Core i7 2600 + Corsair Hydro H60, MSI GTX 970 4 GB, Corsair 16GB DDR3 1600 MHz, SSD Intel 520 120 GB, HDD WD Green 1 TB, Seasonic X-760
Intel Core i5 2400 + SilentiumPC Spartan, Gainward GTX 570 1.28 GB, Kingston 8GB DDR3 1866 MHz, SSD Intel 535 240 GB, Seasonic SS-400ET
Intel Core i5 2400 + SilentiumPC Spartan, Gainward GTX 570 1.28 GB, Kingston 8GB DDR3 1866 MHz, SSD Intel 535 240 GB, Seasonic SS-400ET
Nechápu proč se ptáš jak pojmenovat svůj server, pojmenuj si ho třeba po svým psoj, to je úplně jedno. Hlavně když se ti to bude líbit.
Martin63: Na to že ti je 25, tak bch čekal že z puberty už si vyrostl. No jak vidím, ne vždy je to pravidlem
Martin63: Na to že ti je 25, tak bch čekal že z puberty už si vyrostl. No jak vidím, ne vždy je to pravidlem

Just Fucking Google It!
Přesně tak, klíďo po psoj. Hezké jméno pro pes je ale třeba Ryba: „Rybo, k noze“.
Můj počítač sice nikdy nesloužil jako server, ale pojmenoval jsem ho MRCH; od té doby, co jsem do něj dal před lety „nový“ MB a procesor, které byly jako honorář vykuchané z počítače jménem KACHNA, přejmenoval jsem svého MRCHa – jmenujse se teď MRCHNA.
Co třeba NF-Matrice? Je to přesmyčka slova Minecraft.
Můj počítač sice nikdy nesloužil jako server, ale pojmenoval jsem ho MRCH; od té doby, co jsem do něj dal před lety „nový“ MB a procesor, které byly jako honorář vykuchané z počítače jménem KACHNA, přejmenoval jsem svého MRCHa – jmenujse se teď MRCHNA.
Co třeba NF-Matrice? Je to přesmyčka slova Minecraft.

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No, co... Dal jsem návrhy
a dostal jsem za to žlutou kartičku za kterou mmartinovi moc, moc, moc, moc a moc srdečně děkuji
. PS: Napsal jsem to, protože tyhle stupidní otázky mám nejraději...
Ať si ten server pojmenuje třeba po svém bráchovy, nebo třeba je dobrej návrh: BSOD, když ti to přijde vhod
. (I když na druhou stranu nevím, co je na tom špatného pojmenovat takto server.) 

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3428
-
od petrvorisek
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 16:26