Internet padl, nelze obnovit spojení IP adresy
Internet padl, nelze obnovit spojení IP adresy
Zdravím, jak už z názvu vyplývá, jedná se o net. Normálně jsem hrál hru LoL přes net, byl jsem s kámošem na skypu a náhle mě spadla hra, ztratil jsem spojení na skypu a nejel internet. Když jsem šel do Ovládací panely, Připojení k síti, Sítová připojení, tak jsem tam měl u toho obrázku s těmi PC jak jsou spojeny vykřičník. Když jsem dal opravit problém, tak mi to za chvíli hlásilo nelze obnovit spojení IP adresy. A za asi 5 minut, se mi rozjel internet, skype a vše ostatní. Nevíte čím to mohlo být? Protože hry mě častěji lagují a padají než dřív, respektive dříve jsem s tím nikdy neměl problém, a ted se mi to stává až 5x denně :( prosím poradte mi nebo vysvětlete čím to může být a co by jste dělali vy prosím. Děkuji za každou radu.
Re: Internet padl, nelze obnovit spojení IP adresy
Nepršelo nahodou u vás hodně ?:)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Připojeno přes Wifi? Pokud ano, tak jaký máš router? Nepadá?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
asi hodne prselo bourky statika pockat na uklidneni situace pokud jedes vzduchem pres wifi neni se cemu divit bezne ...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Moc běžné to není... Jedu přes bezdrát a včera co hodinu brutální bouřky a net naprosto bez problémů a to i jindy... Spíše bych to viděl pokud jede přes router, že může padat on. Podobná situace se mi taky stávala, když mi odcházel router. Připojen, vše ok a jakmile jsem mu dal trochu zabrat, tak bum a byl dole a za chvíli se restartoval a net zase jel a tohle se pořád opakovalo. Výměna routeru a vše funguje jak má.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zapomněl jsem napsat, že mám modemové připojení od UPC a v době toho výpadku mi všechny světýlka na modemu na chvíli přestala svítit, tak možná to byla chyba u nich, ale jak jsem psal, mám to spojení poslední dobou celé nějak zpomalené.
-
- Pohlaví:
Pokud přestanou opravdu svítit všechny světýlka na modemu, je model vadný. V každém případě by měl svítit Power. Pokud nesvítí pak ještě může být závada v zásuvce, kam je modem připojený.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 8565
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:46
-
- 7
- 4459
-
od vasekpetr1
03 úno 2025 10:39
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4291
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-
-
- 4
- 3327
-
od sasshrek