Jak rozdělat konektor MOLEX. Vyřešeno
Jak rozdělat konektor MOLEX.
Omylem jsem si přestřihnul jeden kablík na zdroji spojující dva molex konektory. Jde z konektoru nějak nenásilně kablík vypreparovat a nahradit jiným? Díky za rady.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak rozdělat konektor MOLEX.
Myslím, že to jde jedině násilně
. Asi budeš muset sejmout kryt od zdroje a vyměnit to tam jestli to jde. Nebo to nějak přiletovat ten kablík 

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Jde, než to začneš rvát, tak počkej, najdu nějakej kabel, foťák a nahodim fotky jak to vytáhnout.
Just Fucking Google It!
Tak změna. Ten kablík spojuje molex s disketovkou (je to starší PC, kde disketovku potřebuji). Z konektoru na disketovku jsem to v pohodě vytáhnul, teď ještě ten molex. Buď tak hodný a pošli ty fotky - třeba i na mejl: fafejt@centrum.cz
Díky moc
Díky moc
Tak moment, co si vlastně ustřihnul? Pokud jsem to dobře pochopil, tak chceš vytáhnout kabel z toho plastovýho konektoru. Ten sundáš tak, že dovnitř z vnějšku toho kovovýho konektoru strčíš malej šroubovák, nebo něco takovýho, tam jsou západky, tak je ohneš, a kabel i s konektorem normálně vytáhneš.
Na obrázku toho moc není vidět, ale jsou tam vidět ty západky, já je ohnul víc než normálně aby to bylo aspoň trochu vidět. Ohnout je musíš směrem ke konektoru (k tý kovový trubičce).

Na obrázku toho moc není vidět, ale jsou tam vidět ty západky, já je ohnul víc než normálně aby to bylo aspoň trochu vidět. Ohnout je musíš směrem ke konektoru (k tý kovový trubičce).

Just Fucking Google It!
Re: Jak rozdělat konektor MOLEX. Vyřešeno
Tak už to mám a šlo to celkem dobře (silnou jehlou).
Ještě jednou moc díky za radu.
Ještě jednou moc díky za radu.