Ahoj,
v pc mám nainstalovaný fl studio 10 a skládám hudbu. Problém je že nemám žádné midi zařízení a proto používám jen klávesnici a tam jsou tony různě přiřazeny tlačítkům, takže se na tom blbě hraje. Potřeboval by jsem nějaký "emulátor midi keyboard", pomocí kterého by jsem mohl přenastavit a jinak seřadit tony na klávesnici.
Budu moc rád za každou pomoc... předem děkuji..
Fl studio 10
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Fl studio 10
Pokud skládáš hudbu , raději bys měl investovat do klávesnice MIDI:
http://www.muzikant.cz/klavesy-9/klaves ... /index.php
http://www.muzikant.cz/klavesy-9/klaves ... /index.php
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Fl studio 10
Děkuji za radu, ale prozatím nemám dostatek financí na takové zařízení. Prozatím jsem jen začátečník takže mi stačí i ta klávesnice. Ovšem lepší řešení by bylo vlastní nastavení klávesnice. Určitě tam musí být možnost jak to provést. Když zmáčknu třeba klávesu "Q" přehraje se určitý ton.
To znamená , že toto nastavení někde musí být napsané někde v souborech toho programu, takže by to stačilo jen přepsat. :)
To znamená , že toto nastavení někde musí být napsané někde v souborech toho programu, takže by to stačilo jen přepsat. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 5578
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 07:53