Zdar kluci,
som tu nový tak dúfam že som to dal do správnej kategórie. Mám problém s niektorými hrami s ktorými som pred tým problémy nemal. Ide o to že keď hrám napr. Wings Of Prey alebo Mafia II tak mi po asi 10 minútach padne hra a celý systém. Nikdy pred tým sa mi to nestávalo, hra normálne išla aj 2 hodinky a nikdy nespadla. Musím potom vypnúť PC a znovu zapnúť. Už som aj preinštaloval Win 7 ale len "C" tak neviem kde môže byť problém. Do kompov sa moc nevyznám.
Dík moc.
Padanie hry Vyřešeno
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Padanie hry
Třeba u té Mafie..zkoušel jsi ji stáhnout znovu ze Steamu a přeinstalovat?
Jakou máš sestavu?
Jakou máš sestavu?
No zatiaľ som neskúšal preinštalovať Mafiu ale viem že Wings Of Prey som sťahoval asi pred týždňom a robilo to tak už od začiatku. Najprv mi to začala robiť Mafia a myslel som že to je len nejaký problém že to preinštalujem a bude to OK ale potom to robilo aj spomínané Wings Of Prey. PC mám HP Elite 7100 MT.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Jsou to originály?aktivné na steame?
Nie, sú to stiahnuté hry cez torrent. Ale ako som už písal, nikdy pre tým sa mi to nestalo.Len v posledných dňoch mi to začalo padať.
Pokud ti to dělá u více her, tak asi bude problém spíš někde v HW. Zkontroluj teploty grafiky a procesoru hned potom co hra spadne..
No neviem ako to mám zmerať ale mám tu aspoň screen čo mi nameral PC. Hru som skúšal hrať aj na najnižšej grafike ale nepomohlo.
Prikladám spomínaný screen http://postimage.org/image/ycra9n2b3/
Prikladám spomínaný screen http://postimage.org/image/ycra9n2b3/
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Padanie hry Vyřešeno
Bohužel pro tebe tu problémy s nelegálně získanými programy neřešíme
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra