2500k ha? tak to budeš mít i kvalitní zdroj, do 4k je GTX 560 ale i tak pro jistotu prosím uveď značku a wattáž zdroje.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
To bohužel nezjistim protoze muj kamarad je uplny id... prej tam neni nic napsano ale to by nemelo vadit podle tech veci by tu grafiku mel utahnout v pohode a teda do tech 4 k je tadle nej jo ?
ZK - ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II CPU - AMD Ryzen 7 5800x3D Chladič - GELID Solutions Glacier Black GPU - MSI RTX 3090 Suprime X RAM - Kingston Fury Renegade RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3600 CL16 Zdroj - EVGA 850 GA, GOLD 80+ HDD - Seagate SV35 - 1TB NVMe disk - Kingston KC3000 NVMe 1TB CASE - Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black Monitor - BenQ G2420HDBL
ale to by nemelo vydit podle tech veci by tu grafiku mel utahnout v pohode
Tomu absolutně nerozumím, vůbec jsem to nepochopil. Nejlepší grafika do těch 4k je GTX 560, jsem si s tím na 100% jistý.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Prosim tě ted mi rekl ze to bude mit i bez DPH takže jestli bych mohl poprosit a podival by ses po nejake ktera dosahuje cenou do 4,5 k max bez dph dekuju
chápu to tak my ještě nejsme došpělí takže ty kačky se schání těžko řiká mi ze se mu líbí myslim ze by to asi pro nej nemel byt problem ma zazobany rodice a nebyla by nejaka geforceka ? přijdou mi lepší nevim no
ZK - ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II CPU - AMD Ryzen 7 5800x3D Chladič - GELID Solutions Glacier Black GPU - MSI RTX 3090 Suprime X RAM - Kingston Fury Renegade RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3600 CL16 Zdroj - EVGA 850 GA, GOLD 80+ HDD - Seagate SV35 - 1TB NVMe disk - Kingston KC3000 NVMe 1TB CASE - Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black Monitor - BenQ G2420HDBL
já? tak na alfě je za 4883,- bez dph takže rozdíl oproti czčku tam je. Jinak to je taková alternativa u Nvidie do te ceny, jinak jestli hledáš výkon, tak se nesoustřeď na výrobce čipu amd vs nvidie, ale na výkon, které vycházejí z testů a ta právě HD7850 nabízí větší, navíc žere méně než ona Nvidie a taky má novější technologie výroby 22nm.
Naposledy upravil(a) warcraftan dne 08 črc 2012 20:42, celkem upraveno 1 x.
Vlastním notebook lenovo a mám trable s používáním AutoCadu. Procesor ryzen 7 8845HS, 16GB RAM, s integrovanou grafikou Radeon 780M a dedikovanou grafickou kartou NVIDIA RTX3050 6GB. Výkon by měl být dostatečný...
Poslední příspěvek
Vyřešeno :-O Díky moc s 90hz displayem to bylo fakt hrozný, teď je to jiná...
edit: každopádně teď už to nepotřebuji, ale pro zajímavost, nevíš proč je zašedlá ta nabídka nastavení individuálních programů v 3D nastavení NVIDIA control panelu?
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu " PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 " (nedávam konkrétny...
Ahoj, tak ještě bych rád poprosil ohledně rady s výběrem vhodného Gpu. Pc hp z620 jsem zprovoznil, cpu je 2x xeon e5 2665,128gb ram a grafika je firepro v4900. Pc používám na domácí plex server, ovládání 3d tiskáren s klipperem, slicování a...
Poslední příspěvek
Tak abych to uzavřel. Narazil jsem na problémy s výkonem při streamování videí s titulkama-tenhle xeon sice transkódování jednoho videa ještě dává ale jakmile se pustí něco i na jiné televizi, tak už výkon nestačí. Bohužel neumí QSV a upgrade CPU na...