<OT> tak něco si pamatuju, máme dobrou učitelku, tak se to pamatuje (skoro) samo </OT>
To schwarzenegger: Jak dlouho máš ten PC? Dělá to od začátku? Nemáš náhodou prach v chladiči na CPU? Jak máš řešen Airflow?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Dobré ráno omlovám se ze jsem nereagoval byl jsem na dovolene tady prikládám screen při hře CoD4 u toho HWmonitoru tam by bylo taky 55 zrovna kdyz sem to hodil na listu abych to rychle vyfotil tak mi u asusu nabehlo 55 stupnu
A to je nějaká tragédie? U chipset normální teplota (co hlásí ten warning?), zvlášť když venku je 30°C. Jestli to chceš snížit, kup jeden ventilátor do skříně.
Kdybych mel ja tvuj procesor tak to bych se bal jeste vic kdyz vezmu ze amd vari a zere celkem o dost vic nez ta i5 a s gelid chladičem mas skoro stejne ja mam boxovaný
ZK - ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II CPU - AMD Ryzen 7 5800x3D Chladič - GELID Solutions Glacier Black GPU - MSI RTX 3090 Suprime X RAM - Kingston Fury Renegade RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3600 CL16 Zdroj - EVGA 850 GA, GOLD 80+ HDD - Seagate SV35 - 1TB NVMe disk - Kingston KC3000 NVMe 1TB CASE - Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black Monitor - BenQ G2420HDBL
nemyslel sem to ze by ses bál ty ale já kdych ted psal prispevek s tvym procesorem proto ze bych nevedel jestli je to v poradku a neposkodi se mi tim procesor.Takze je to uplne v poho jo ? A nebylo by lepsi poridit nejaky jiny chladic nez ten boxovany ? a jaký dekuju
ZK - ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II CPU - AMD Ryzen 7 5800x3D Chladič - GELID Solutions Glacier Black GPU - MSI RTX 3090 Suprime X RAM - Kingston Fury Renegade RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3600 CL16 Zdroj - EVGA 850 GA, GOLD 80+ HDD - Seagate SV35 - 1TB NVMe disk - Kingston KC3000 NVMe 1TB CASE - Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black Monitor - BenQ G2420HDBL
Ok nej bude asi ten Gelid casto o nem slýchávám a mohu mít jeste jeden dotaz nej Windows 7 je asi home premium ne ? Ultimate asi je zbytecnost akorat to bere vic pameti ,kdyz tak koukám vsude doporucujou a sestavujou sestavu prave s home pre..
nedávno jsem se sem obracel s problémem nekvalitního zvuku po reinstalaci OS. Nyní jsem si všimnul dalšího problému - vysokých otáček ventilátorů u CPU i GPU. Když na notebooku nic nedělám je klid a otáčky jsou okolo 2300 RPM při tichém...
Poslední příspěvek
Teplota 65°C odpovídá CPU na 67%, i při CPU 82% odpovídá teplota. Je otázka zda při IDLE jsou otáčky adekvátní, ale teplota 42°C je standardní.
Zkontroluj profily a nastavení managementu otáček.
Dodatečně přidáno po 8 minutách 12 vteřinách:
Zda...
Potřeboval bych pánové nějakou radu ohledně mého problému s počítačem který mě zlobí už asi přes rok. Jedná se o to že při vysoké a delší zátěži grafické karty (GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO 8G (rev. 1.0) se mi jednou...
Poslední příspěvek
Kernel Power a chyba 41? Vzdy kdyz jsem tuto chybu videl u nas, byl bud vadny zdroj, nebo procesor.
Chtelo by to vyzkouset jiny zdroj. Znackovy a kvalitni.
41... :oh:
Zdravím, před pár dny jsem začal mít problém s MS u League of Legends. Zajímavé je, že po zasekané hře League of Legends jsem zaplul jinou hru. Všechny ostatní hry jsou bez jediného zaseknutí. např. CS:GO, Rainbow six siege. Po chatu s podporou mi...
Poslední příspěvek
Tak už mám ms stabilní, ale stále se hra seká. Zkusil jsem si stáhnout aplikaci Lagofast, která znatelně pomohla, ale mám pouze zkušební verzi.
včera večer jsem docela náhodou zjistil problém s teplotou CPI i GPU, když jsem se ohnul za bednu a z ní šel vzduch teplej jak z fénu. Po kontrole teplot v HWiNFO opravdu teploty lítají až k 70-ti stupňům (podotýkám že PC je v...
Poslední příspěvek
Jo něco takového jsem myslel, ok založím tam téma. Jinak PC může být zaprášené, to profouknu ale jinak mi ty teploty nepřijdou tak zlé. Nebo proč myslíš že chlazení nefunguje?