To by mne zajímalo jak by vypadal konec kdyby porovnávali i5 a FX 8210
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Tux: taky jsem si to hned říkal, něco takového tam bylo
EDIT: The car is one of the rare vehicles that is unlockable during free roam in the 2002 video game Mafia: The City of Lost Heaven , tak jo, máme pravdu !
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18 LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
V extrémní jízdě, jmenuje se Manta, je jak jako taxík, tak i normální. Tu normální dostanete v misi sniper, kdy máte sundat tři snipery na domech, tu taxi verzi už si nepamatuju Jen vim, že to auto je někde mezi Little Italy a Works Quarter, dole na mapě u řeky, v nějaký uliičce
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Tohle je ale klasik verze, já myslel Mantu Taxi. Nechce se mi to hledat přesně, ale je to na tý silnici dole na mapě z Works Quarter, tam jak se to začne lámat, ve 2D pohledu nějakej 30° tak tam je napravo ulička která vede k řece, tak tam to auto je. Nevim co to je za misi, to bych tu mafii musel zapnout a na to jsem moc línej
Martin: Dohrál jsem to snad dvacetkrát, z toho asi jednou s trainerem, a už mě to nějak přestalo bavit. Obecně všechny hry už mě nějak neberou xD
Já taky... Ale stejně je to dobrá hra i na dnešní úrovni.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.