Dobrý den,
odinstalovával jsem Avast (přidat, odebrat), ptze jsem potřeboval něco vyzkoušet. Následně jsem zvolil obnovu systému a termín před odebráním Avastu. Od té doby, se nemohu dostat na plochu. Zapnu pc, naskočí obnovení systému Windows. Ať dám spustit v nouzovém režimu, nebo standartně, tak výsledek žádnej. Naskočí spouštění systému Windows a černá obrazovka s kurzorem. Možná by stačilo nahodit nějak plochu, ale do správce úloh se nedostanu.
Děkuji
Zapnutí PC - po naběhnutí Windows jen černá obrazovka Vyřešeno
Zapnutí PC - po naběhnutí Windows jen černá obrazovka Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Ltb dne 09 črc 2012 23:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Zapnutí PC
To mě taky napadlo, ale bohužel ho nemám momentálně u sebe. Byl bych rád, kdyby to šlo i jinak. Pokud by měl někdo nějaký tip.
Tak už mám CD s Win. Doufal jsem, že reinstalace nebude žádný problém. Mám na výběr mezi možnostmi upgrade (nepřijdu o data) a vlastní (přijdu). Když vyberu verzi Win 7 a pak upgrade, tak prý mám vydělat bootovací CD, zapnout Win běžným způsobem a následně CD vložit. Což ovšem nejde...viz můj problém. Znamená to, že nemám jinou volbu, než spolu s instalací formátovat?
-
- Pohlaví:
Asi ne, v tomto případě bys musel použít nějaké LiveCD linuxu anebo HirensBoot a pomocí toho zálohovat data. Pak formát.
Nejde třeba při instalaci vytvořit nový disk, kam bych hodil ty Win 7? Tak by mi zůstala zachována data, dostal bych se do PC a mohl bych zálohovat bez předělávání HDD.
-
- Pohlaví:
Normálně to lze, ale nevím jak se to povede v tom stavu co to máš. Jistěže si můžeš vybrat oddíl, kam budeš W7 instalovat. Návodů je na webu habaděj.
Teď mám ale jen oddíl C:
Upgrade mi nejde a mohu dát pouze vlastní (přijdu o datu). Zajímá mě, jestli když při té vlastní instalaci dám vytvořit novej oddíl, kde budou Win, tak jestli to C: zůstane zachováno, nebo se smaže - sice se vytvoří 2 oddíly, ale C: bude prázdný. Zkrátka jestli ta vlastní instalace přemázává jen oddíl, kam se instaluje, nebo všechny i při rozdělení disku.
Upgrade mi nejde a mohu dát pouze vlastní (přijdu o datu). Zajímá mě, jestli když při té vlastní instalaci dám vytvořit novej oddíl, kde budou Win, tak jestli to C: zůstane zachováno, nebo se smaže - sice se vytvoří 2 oddíly, ale C: bude prázdný. Zkrátka jestli ta vlastní instalace přemázává jen oddíl, kam se instaluje, nebo všechny i při rozdělení disku.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zapnutí PC - po naběhnutí Windows jen černá obrazovka
A moznost Opravit pocitac jsi z toho inst. DVD zkousel?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Start\Ovládací panely\Hardware a zvuk\Možnosti napájení\Nastavení systému ... odškrtnout zatržítko "Zapnout rychlé spuštění (doporučeno)"
http://x2t.com/obrazek
http://x2t.com/obrazek
Rekl bych ze za dva a pul roku je to uz davno vyreseno!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5622
-
od atari