uplna kontrola pc
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: uplna kontrola pc
Stále v tom něco hledáš. Kdyby se zeptal, jak vykrást bankovní účet, neporadím mu, ale takhle? Kdyby si chtěl vymýšlet, napíše třeba že chce sledovat, co se na jeho počítači děje, když u něj není. Radím mu, jak vyřešit situaci, jež zde popsal, neradím mu, jak vykrást konto. S Tvým přístupem by si mohl podezírat kde koho: Až by tu někdo napsal, že chce poradit v jakém programu otevřít obraz disku, který si udělal s fotkami z dovolené, také mu neporadíš, protože by tuto aplikaci mohl použít i k nelegální činnosti? 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Přečti si ještě jednou pořádně první příspěvek, ze kterého jsou jasné důvody žádosti tazatele. Pak si přečti znovu můj příspěvek. Mělo by Ti to být jasné.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Takže závěrem. Nikdo z nás keylogger v počítači nemáme, protože hesla si pamatujeme a máme je různě uložená.
Keylogger paří do nástrojů které jsou dle mého stařeckého názoru nemravné, protože slouží ke špehování jiné osoby a hranice legality a nelegality je zde velmi úzká.
Pokud mi někdo řekne k čemu se dá keylogger použít v jistých mezích slušnosti, budu zase o něco moudřejší.
Když jsem byl v pubertě a nebyly počítače, tak mi chodila spousta dopisů od holek. Rodiče mi nikdy žádný nerozdělali i když jsem se také choval divně - ostatně jako každý puberťák.
Keylogger paří do nástrojů které jsou dle mého stařeckého názoru nemravné, protože slouží ke špehování jiné osoby a hranice legality a nelegality je zde velmi úzká.
Pokud mi někdo řekne k čemu se dá keylogger použít v jistých mezích slušnosti, budu zase o něco moudřejší.
Když jsem byl v pubertě a nebyly počítače, tak mi chodila spousta dopisů od holek. Rodiče mi nikdy žádný nerozdělali i když jsem se také choval divně - ostatně jako každý puberťák.
niekedy bola ina doba za komunizmu tu nebolo tolko zlych lakadiel ako su drogy... Je to vyriesene, zistil som ze ma frajera, a nakolko ma 16 tak ma to nesere tak ako keby bola v nejakej partii drogovo zavislych. Veril som ze to je len taka prkotina ale clovek nikdy nevie, teraz ked som sa presvedcil som spokojny a kto prave vychovava take dieta ma dozaista obavy o jeho zdravie a buducnost ako ja. Samozrejme ze na cudzi FB nebudem chodit, nemam na to ani cas ani naladu. Dikess.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue Spirit: Aby to nebylo jen z mé hlavy, tentokrát budu citovat..
satam: A s Tebou se tu bavil kdo?

Právo IT.cz píše:"S legálním použitím keyloggerů se lze setkat například v rámci ochrany vlastního počítače před neoprávněným užitím jinou osobou, sledování činnosti dětí na počítači po dobu nepřítomnosti rodičů, při zálohování dat, anebo při monitoringu činnosti zaměstnanců na počítačích zaměstnavatele."
satam: A s Tebou se tu bavil kdo?
Když neznám odpověď, budu radši arogantní? Věř, že z toho už jsem dávno vyrostl a urážet mě můžeš jen pokud se nechám. Tím s tebou totálně končím, nechci vyvolat flame nebo něco popdobného!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prosím, odpověď na co? Pokud vím, s Tebou jsem se vůbec nebavil. Vysvětloval jsem Blue Spiritovi, proč tazateli s klidným svědomím Keylogger doporučím, nevím tedy proč na mě reaguješ.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pomalu by sis měl začít zvykat.. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 5494
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 10:52