Zvukovka Creative Audigy SB0570 vs wifi karta
Zvukovka Creative Audigy SB0570 vs wifi karta
Přátelé, byl bych velmi rád, kdybyste mi pomohli vyřešit následující problém. Mám ve svém PC (Win XP) zvukovku Creative Audigy SB0570 a vzhledem k tomu, že jsem přešel na bezdrátové připojení k internetu, tak jsem si do PC koupil WIFI adaptér TP-LINK TL-WN350GD. Jakmile jsem ho do PC nainstaloval (bez problému), tak přestal fungovat zvuk. V ovládacích panelech/systém/hardware jsem zjistil, že slot na zvukovku je "prázdný" (žlutý otazník). Ovladač na zvukovku nejde nainstalovat, počítač zvukovku prostě nevidí. Jakmile vyndám ten WIFI adaptér, zvukovku si to samo najde a nainstaluje ovladač. Zkoušel jsem i přehodit adaptér a zvukovku ve slotech (PCI 1, PCI 2), ale bez úspěchu, zvukovka a WIFI adaptér vedle sebe prostě nechtějí fungovat. Můžete mi prosím poradit? Předem děkuji.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zvukovka Creative Audigy SB0570 vs wifi karta
Jiny PCI slot uz nemas? Vypada to na sdilene IRQ.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Ahoj, díval jsem se a vypadá to na 2 PCI. Teda pokud se dobře dívám, tak jsou tam 2 bílé sloty a pak 2 modré (ty jsou ale o něco delší). Co je sdílené IRQ, existuje nějaké řešení? Díky.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš konflikt IRQ...Musíš to zkontrolovat , to přerušení.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
A můžeš mi prosím poradit, jak na to?? Vůbec nevím, která bije 

Může mi prosím dát někdo návod, jak to zkontrolovat, příp. odstranit problém? Moc díky.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pripoj pouze zvukovku, WiFi vyndej, jdi do Spravce zarizeni, dvojklik na zvukovku, pak zalozka Prostredky, tam si opis IRQ a Rozsah I/O.
Pridej WiFi a tyto hodnoty si opis i od neho. V tu chvili tam zvukovka je, ale ma zluty vykricik? Pak by ti mela psat duvod hned na prvni zalozce.
Pri obou kartach jeste spust Systemove informace a tam polozku Hardwarove prostredky - Konflikty a sdileni a hod sem na forum obrazek - dal se uvidi.
Jo a co mas presne za zakl.desku?
Pridej WiFi a tyto hodnoty si opis i od neho. V tu chvili tam zvukovka je, ale ma zluty vykricik? Pak by ti mela psat duvod hned na prvni zalozce.
Pri obou kartach jeste spust Systemove informace a tam polozku Hardwarove prostredky - Konflikty a sdileni a hod sem na forum obrazek - dal se uvidi.
Jo a co mas presne za zakl.desku?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4312
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11