Pokud ano, pak by bylo lepší jít do bedýnek s 10' repráky a mixu trochu rozumnější řady (Yamaha, Tapco,...)
Doporučte kytarové kombo a mikrofon. Vyřešeno
- karlos
- Master Level 8

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Doporučte kytarové kombo a mikrofon.
To je rozumný :-) Takže to vypadá, že budeš mít větší rozpočet... 
Pokud ano, pak by bylo lepší jít do bedýnek s 10' repráky a mixu trochu rozumnější řady (Yamaha, Tapco,...)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
No, zatím téma uzavřu, než našetřím 10k to bude nějakou tu dobu trvat (Jsem zatím na 4k). Taky nevím, jestli se dá uchytit s hudbou typu A.Brichta, Olympic, W.Matuška, Nedvědi, Rangers...
(Je mi 16 let, ale tahle hudba mne láká víc než dnešní elektronické slátaniny) Každopádně děkuji za rady a napíšu až budou penízky.
(Je mi 16 let, ale tahle hudba mne láká víc než dnešní elektronické slátaniny) Každopádně děkuji za rady a napíšu až budou penízky.
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
- karlos
- Master Level 8

- Pohlaví:

- Stav:
Hrajeme letos šestnáctým rokem něco podobného na svatbách, narozeninových párty, firemních večírcích,... Není to cédur, gédur, mercedes, ale sem tam si to na sebe vydělá 
Tak, já začínám studovat programařinu, ale tohle bych chtěl mít bokem a pro potěšení. 
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
- karlos
- Master Level 8

- Pohlaví:

- Stav:
Však mi to také nemáme na obživu, ale jen jako koníček. To však neznamená, že se to může šidit
Je to drahý koníček, ale je s ním sranda a když se ti povede, jako nám před nedávnem, že se na tebe o pauze sesype banda přiopilých fanynek a budeš se jim podepisovat na prsa... sice to jde blbě, ale bude se ti to líbit... (stačily jen "Šrouby a matice") 
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC cca 50k+monitor+mikrofon?
od TheUnstableDee » 15 srp 2025 07:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 48
- 15758
-
od TheUnstableDee
Zobrazit poslední příspěvek
23 srp 2025 15:52
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 4884
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”