To je rozumný :-) Takže to vypadá, že budeš mít větší rozpočet... Pokud ano, pak by bylo lepší jít do bedýnek s 10' repráky a mixu trochu rozumnější řady (Yamaha, Tapco,...)
No, zatím téma uzavřu, než našetřím 10k to bude nějakou tu dobu trvat (Jsem zatím na 4k). Taky nevím, jestli se dá uchytit s hudbou typu A.Brichta, Olympic, W.Matuška, Nedvědi, Rangers... (Je mi 16 let, ale tahle hudba mne láká víc než dnešní elektronické slátaniny) Každopádně děkuji za rady a napíšu až budou penízky.
Hrajeme letos šestnáctým rokem něco podobného na svatbách, narozeninových párty, firemních večírcích,... Není to cédur, gédur, mercedes, ale sem tam si to na sebe vydělá
Však mi to také nemáme na obživu, ale jen jako koníček. To však neznamená, že se to může šidit Je to drahý koníček, ale je s ním sranda a když se ti povede, jako nám před nedávnem, že se na tebe o pauze sesype banda přiopilých fanynek a budeš se jim podepisovat na prsa... sice to jde blbě, ale bude se ti to líbit... (stačily jen "Šrouby a matice")
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.