No nevim, vždycky když se nedozvoněj, tak mi daj do schránky poukázku že si to mám po čtvrtý hodině odpoledne na poště vyzvednout.
To jestli se počítá ten den podání právě taky nevim no..
Česká pošta - maximální doba dodání zásilky
Re: Česká pošta - maximální doba dodání zásilky
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Nevím proč řešíš neřešitelné. Až to přijde, tak to přijde. S tím dozvoněním je to podle místa kde bydlíš. Pokud někde na vsi a máš schránku přístupnou, pak ti to tam hodí.
My máme schránky ve vchodě, uzamčené a klíč má jenom pošťačka. Takže "balíkaři" nikam nic nehodí, ale přijde to druhý den, jak psal mmmartin.
A jestli je tam 5 dní anebo 15 není podstatné, protože s tím stejně mnoho nenaděláš, vlastně nic. Mohl bys později napsat stoh doporučených dopisů a možná by vrátili poštovné.
Tohle se musí vždy ošetřit předem, poslat to jako expres apod.
My máme schránky ve vchodě, uzamčené a klíč má jenom pošťačka. Takže "balíkaři" nikam nic nehodí, ale přijde to druhý den, jak psal mmmartin.
A jestli je tam 5 dní anebo 15 není podstatné, protože s tím stejně mnoho nenaděláš, vlastně nic. Mohl bys později napsat stoh doporučených dopisů a možná by vrátili poštovné.
Tohle se musí vždy ošetřit předem, poslat to jako expres apod.
Řeším to proto, že tu zásilku minimálně do konce týdne potřebuju, a když mi to nepřišlo druhej den, tak se ptám jak to vlastně je.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Jasně, ale dal jsem ti odkaz na stránky české pošty kde je to vše popsáno a pochybuji že někde najdeš někoho povolanějšího než je právě ČP.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”