V čem otevřít formát XviD? Vyřešeno
V čem otevřít formát XviD? Vyřešeno
Zdravím, stáhl jsem si soubor s příponou .XviD a nevím v čem ho otevřít. Jaký program by jste mi doporučili?
Naposledy upravil(a) Ltb dne 11 črc 2012 16:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
I have not failed, I´ve just found 10 000 ways that won´t work.
-T. A. Edisson-
-T. A. Edisson-
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: XviD
Protože Xvid používá kompresi MPEG-4 Advanced Simple Profile (ASP), video jím kódované je MPEG-4 ASP video (nikoli „Xvid video”) a může tedy být dekódovano všemi dekodéry kompatibilními s MPEG-4 ASP. To zahrnuje i velkou řadu přehrávačů médií, zejména těch založených na svobodné knihovně libavcodec.
Zdroj: Wikipedia
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Přejmenuj tu příponu na .avi - nemělo by to dělat problém.
- smola26
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To jsou Rady vy „ODBORNÍCI“
Netýká se BlueSpirita
Zdravím důvod že ti to nejde je zřejmě vtom,že nemáš v přehrávačí potřebné kodeky k přehrání souboru
Moje rada zní:stáhni si např VLC player,KmPLayer nebo případné kodeky např do Media player vše co jsem ti sem napsal najdeš a stáhneš na >>> http://www.stahuj.cz
Výběr daného přehrávače ponechám na tobě za mě vítězí KMPlayer a VLC

Zdravím důvod že ti to nejde je zřejmě vtom,že nemáš v přehrávačí potřebné kodeky k přehrání souboru
Moje rada zní:stáhni si např VLC player,KmPLayer nebo případné kodeky např do Media player vše co jsem ti sem napsal najdeš a stáhneš na >>> http://www.stahuj.cz
Výběr daného přehrávače ponechám na tobě za mě vítězí KMPlayer a VLC

Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
To jsou Rady vy „ODBORNÍCI“ Netýká se BlueSpirita -to máš pravdu.Avi je kontejner a xvid kodek.Na přehrání stačí systémový wmp.Jinak MPC.Jinak pro tazatele-co se poptat tam,kde stahuješ jak je to upravené?
Zdravím, stáhl jsem ten soubor ještě jednou v .avi, ale i tak mi nejde přehrát háže mi to nějakou chybu (Nelze najít žádnou kombinaci filtrů pro zobrazení datového proudu)
-T. A. Edisson-
-T. A. Edisson-
-
- Pohlaví:
Re: V čem otevřít formát XviD?
smola26 ti jasně napsal co máš dělat. Je zbytečné ti něco psát, když se tím stejně neřídíš.
Re: V čem otevřít formát XviD?
A myslíš že sem takový dement, že sem píšu aniž bych tu radu vyzkoušel?!
Používám KMPlayer jako primární přehrávač a ten mi vyhodil právě tuto chybu. VLC mám nainstalovaný též, ale tam se to ani nerozjede.

Používám KMPlayer jako primární přehrávač a ten mi vyhodil právě tuto chybu. VLC mám nainstalovaný též, ale tam se to ani nerozjede.
-T. A. Edisson-
-T. A. Edisson-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”