Jak si můžu doma zřídit Wi-Fi?*
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak si můžu doma zřídit Wi-Fi?*
Cau,v netu se vubec nevyznam , stejne jako v PC - potřebuju zjistit jak získat wi-fi , mám zavolat na můj net at mi daj wi-fi,nebo se dá koupit kabel,který mi wi-fi umožní , nebo jak ? ... prostě mám internet v PC přípojený přes černý kabel (CARRIER POE ADAPTER se jmenuje) - z neho vede zasuvka a potom 2 šedé dráty do PC (jeden má jméno LAN,druhý POE) a to wi-fi nezobrazuje když ho chci vyhledat ... je teda nějaký způsob jak mít ztoho wi-fi ?? díky
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 12 črc 2012 15:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zlidštěn nadpis
Důvod: Zlidštěn nadpis
Re: Wi-fi( jak ?)
Koupit si wifi router, nejlevnější se dá sehnat od cca pěti stovek.
Btw, víš vůbec co to wifi je?
Btw, víš vůbec co to wifi je?
Just Fucking Google It!
Bohužel neví. Tvoje rada je sice dobrá, ale pouze částečná, protože nemáš dost údajů od tazatele. Chce se připojit na net pomocí vnější Wi-fi přes providera?, Chce si vytvořit domácí síť Wi-fi?, Chce něco úplně jiného?
2 Wariorpolni: napřed si o Wi-fi něco zjisti, třeba tady http://cs.wikipedia.org/wiki/Wi-fi , pak se budeš moci zeptat trochu lépe.
2 Wariorpolni: napřed si o Wi-fi něco zjisti, třeba tady http://cs.wikipedia.org/wiki/Wi-fi , pak se budeš moci zeptat trochu lépe.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že byť je to podané teda zcela laicky a polopatisticky, tak to z toho poznat jde. Protože tam je POE injektor, vidím to na nějaký mikrotik na střeše se svodem pře tépéčko dolů do PC. "Kabel, který vytvoří wi-fi" je kardinální blbost, bude třeba ten router. Zde ve FAQ mám článek na téma routery. Jelikož ani nevíš, co to pořádně je, jistě ti bude stačit nejlěvnější doporučený
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Jak si můžu doma zřídit Wi-Fi?*
Žbeky, všechna čest Tvým znalostem, ale vžij se do pozice toho tazatele a zkus si uvědomit, že asi neví, co to je mikrotik, tépéčko, POE injektor, snad ví, co je router. Myslím, že je třeba mu to podat taky tak, jak se ptá, tedy pokud možno polopatisticky. Pokud se Ti moje připomínka zdá impertinentní, promiň mi to.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To nebylo ani tak pro něj, jako pro ostatní rádce na vysvětlení. Pro něj je důležité to, že jsem jej odkázal na své FAQ a nejlevnější doporučený router
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
1.) Wi-fi chci na Playstation 3 a PC , nic víc 2.) router je jedno jaký ? (kdyžtak prosím link na nějaký levný) 3. Na půdě máme velkou bednu a ta má dráty po celém baráku jestli to nějak pomůže
A proč chceš wifi? Chápu to u notebooku, kterej se dá přenášet, ale s PC, ani s playstationem asi po domě nechodíš.
Ptám se po druhé, víš vůbec co to wifi je?
Ptám se po druhé, víš vůbec co to wifi je?
Just Fucking Google It!
Mám pocit, že si z vás děla legraci Jenom z věty : Na půdě máme velkou bednu a ta má dráty po celém baráku jestli to nějak pomůže ...To vypadá blbě
Že by další profil Martina63? I když toho by si asi Žbeky všimnul..
Oni i "zavolat na net" zní dost zajímavě.
Oni i "zavolat na net" zní dost zajímavě.
Just Fucking Google It!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Wi-fi chci na PS 3,pokud mám PC v jiném pokoji než PS 3 tak proto wi-fi
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek