Je Avast! Free Antivirus antispyware?
Je Avast! Free Antivirus antispyware?
Je Avast! Free Antivirus je antispyware, nebo co byste mi doporucili k avastu si poridit za program ?? Chci mit ochranu proti malwaru,spywaru,antivirum...
Naposledy upravil(a) Ltb dne 12 črc 2012 22:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Uprava nadpisu
Důvod: Uprava nadpisu
- bearARCHITECT
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Antispyware
Dobrý den,
Velice dobře se drží a také osobně používám Comodo Firewall, má defense+ proti spyware a malware, k tomu antivir Microsoft Security Essentials.
Velice dobře se drží a také osobně používám Comodo Firewall, má defense+ proti spyware a malware, k tomu antivir Microsoft Security Essentials.
Musíš se mnoho učit, abys poznal, jak málo toho víš.
Mam dilema, zdali je lepsi Norton nebo avast?? :/
Norton je lepší,ale je placený.Avast je zdarma a jako ochrana pc dostačující.Na občasný sken bych k němu nainstaloval Malwarebytes Anti-Malware.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Avast! Free Antivirus je antivir a antispyware.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
ok Malwarebytes mam nainst. ale jen zkusebni verzi, nepisou na jak to je dlouho, tak nevim :/
Jaro3: to je zajimavy, ze kdyz sem mel stahlej spyware terminator tak mi nasel viry, ktery mi avast nenasel a vubec , avast mi snad nenasel jeste nikdy nic...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ST najde věcí...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
zbeky: ale jsou mezi nima i trojany atd....to avast nenajde nic..
tak pak čemu věřit :./

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
"trojany"...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Tak ted vam nerozumim :) ST je antispyware, uz mi pomohl najit plo viru, trojsky kone atd..
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”