E-mail na Seznamu, velký problém...
E-mail na Seznamu, velký problém...
Ahoj všem...chtěl bych poprosit o radu, nebo názor ohledně věci co se mi stala, nebo vlastně děje. Několik let používám email p.muflon@seznam.cz . Nedávno jsem si řekl, že za ty roky se můj okruh přátel rapidně změnil a že heslo k tomuto mailu a jiným věcem zná několik lidí, tak že ho změním. Jsem si stoprocentně jistej že po změně hesla jsem to heslo znal pouze já a ani nešlo od ničeho odvodit, prostě dost bezpečné. Avšak před měsícem mě někdo hacknul jak facebookový profil, tak tento mail, změnil hesla, tak i odpověd na kontrolní otázku. Pro zaslání nového hesla. Fcb profil admini na mou žádost smazali, ale email je stále funkční. Nedostanu se na něj ani po vyplnění toho jejich formuláře, kontrolní otázka změněná, odpověď neznám, číslo ani jiný mail tam přehlášený nemám, takže prostě pro mě nereálný...Ani by mě to tak netankovalo, kdyby z mailu nějaký dobrák neposílal mým přátelům, rodině a hlavně ženě bonz maily v podobě nesmyslných důkazů nevěry a tak dále a tak dále...možná se nad tím pousmějete pousmějete, ale mě to už měsíc docela ničí život a pořád to graduje...Admini na seznamu mě vyfakovali s tím že to by mohl říct každej a že pokud to nebude aktivní za půl roku to zruší...no, jenže. Navíc jsem tam měl spoustu důležitých mailů, výpisy z banky, pracovní věci....Myslíte že je to na ohlášení policii? Nebo neuměl by to někdo hacknout, popřípadě dohledat odkud se kdo na tento mail připojuje abych mu mohl zlámat ruce? Odměna jistá....Díky za každý názor....Pepas
-
- Pohlaví:
Re: E-mail na Seznamu, velký problém...
kdyby z mailu nějaký dobrák neposílal mým přátelům, rodině a hlavně ženě bonz maily v podobě nesmyslných důkazů nevěry a tak dále a tak dále...
To je jistě pro Policii i když s výsledkem si nejsem jistý.
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím si, že používá Fake Mailer
-
- Pohlaví:
Kdyby používal Fake, pak by tento e-mail byl pro uživatele přístupný, ale není.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 5932
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:22