Ahoj.
Potřeboval bych poradit sestavu HERNÍHO PC.
Rozpočet: cca 18000 až 25000Kč (pouze bedna s vnitřnostma)
Požadavky:
Co nejvyšší herní výkon bez nutnosti taktování (nejsem hračička)
Maximální tichost
Bedna černá bez zbytečných libůstek.
Předem díky za radu.
PS: Pokud by se dál výkon změnit s minimálnim navýšením rozpočtu tak +- 1000Kč nehraje roli.
Herní PC
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní PC
Vítej na pc-help
25 486,-
+toto a toto je to na tobě za ty peníze.
ještě taková druhá varianta ale jen kvůli tomu:
25 961,- Je tam nejvyšší možný výkon za ty peníze, ale je tam o poznaně horší skříň (se hlučností), starší architektura procesorů...
Nevím, zkušenější to vy perlí
PS: jsem pro tu první variantu, protože GTX 670 je slabší asi o cca 5% než GTX 680 a v první variantě je tam špička skříň, což bych po ni šel na 100%
25 486,-
Maximální tichost
+toto a toto je to na tobě za ty peníze.
ještě taková druhá varianta ale jen kvůli tomu:
Co nejvyšší herní výkon
25 961,- Je tam nejvyšší možný výkon za ty peníze, ale je tam o poznaně horší skříň (se hlučností), starší architektura procesorů...
Nevím, zkušenější to vy perlí
PS: jsem pro tu první variantu, protože GTX 670 je slabší asi o cca 5% než GTX 680 a v první variantě je tam špička skříň, což bych po ni šel na 100%
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- bearARCHITECT
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý den,
viděl bych to takto..
EDIT:
26.835KČ
Vím, že nechcete taktovat, každopádně do vzdálenější budoucnosti se Vám to může hodit, taktování není žádná věda... Proto je tam ta "K" verze. SSD disk pro svižnější systém.
Pokud určitě nebudete taktovat, tak takto.
26.055KČ
viděl bych to takto..
EDIT:
26.835KČ
Vím, že nechcete taktovat, každopádně do vzdálenější budoucnosti se Vám to může hodit, taktování není žádná věda... Proto je tam ta "K" verze. SSD disk pro svižnější systém.
Pokud určitě nebudete taktovat, tak takto.
26.055KČ
Musíš se mnoho učit, abys poznal, jak málo toho víš.
Moc dík za rady.
Jen pro info jsem se ještě ptal v kamené prodejně a tam mi nabídli +- tohle:
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... B1010TEV01
Ještě jsem zapomněl dodat, že tu sestavu chci i s WIN7. Nějaký jsem tam vybral, ale nevím přesně jak je to s OEM verzí. Počítám, že by to bylo asi levnější.
Co na tu sestavu říkáte? Jak je na tom v porovnání s tím, co se tu objevilo?
Osobně, co se mi tam nezdá, jak jsou ty operační paměti vybrané. Nechápu proč tam cpou 1333, když ta zakladovka by podle mého amatérského pohledu měla zvládat 1600.
Jen pro info jsem se ještě ptal v kamené prodejně a tam mi nabídli +- tohle:
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... B1010TEV01
Ještě jsem zapomněl dodat, že tu sestavu chci i s WIN7. Nějaký jsem tam vybral, ale nevím přesně jak je to s OEM verzí. Počítám, že by to bylo asi levnější.
Co na tu sestavu říkáte? Jak je na tom v porovnání s tím, co se tu objevilo?
Osobně, co se mi tam nezdá, jak jsou ty operační paměti vybrané. Nechápu proč tam cpou 1333, když ta zakladovka by podle mého amatérského pohledu měla zvládat 1600.
Smím se zeptat, v jaké té prodejně si byl?
Abych to shrnul, sestavu od nich neber (paměti nespolehlivé, horší skříň - zejména odhlučněním, a zdroj také horší) vem tu od warcraftana. Chceš ticho a výkon, což on ti plně splnil, a hlavně z kvalitních věcí..
Abych to shrnul, sestavu od nich neber (paměti nespolehlivé, horší skříň - zejména odhlučněním, a zdroj také horší) vem tu od warcraftana. Chceš ticho a výkon, což on ti plně splnil, a hlavně z kvalitních věcí..

Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A není to jedno?
Většina prodejců staví z toho, na čem vydělá. Tento uživatel má alespoň dost rozumu na to, aby se poradil zde na fóru a nenechal si tam nacpat podobné sr... jako paměti, desku a zdroj. To prostě do PC za 25k nepatří, ale samozřejmě to i s tím pojede.
Většina prodejců staví z toho, na čem vydělá. Tento uživatel má alespoň dost rozumu na to, aby se poradil zde na fóru a nenechal si tam nacpat podobné sr... jako paměti, desku a zdroj. To prostě do PC za 25k nepatří, ale samozřejmě to i s tím pojede.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
No Autocont bo jak si řikaj. Sem si řikal, že kamenná prodejna by šla, ale jak to vidím, asi si to objednám a poskládám sám. Když si objednám ty komponenty tak mi k tomu přidaj ten levnější windows jako to bylo kdysi? Popř. když sem schopný to poskládat sám, má cenu nechat si to poskládat? Třeba stran záruk atd?
Mno na věci, co jsou zadarmo nevěřím. Buď to maj už v ceně komponent nebo to omr.... no nevím jak to říct slušně :)
Ale je to zdarma..
Pokud se na to cítíš, postav si PC s klidem sám. Podle návodů to zvládneš.
A co se týká toho OS, tak tam dej tento. Ten se běžně kupuje s novým počítačem a je na něj vázaný resp. na jeho základní desku..
(Pokud by byla cena pak pro tebe moc, dej vědět, upravili bychom ji..
)
Verze Retail jde později přenést na jiné PC (ovšem musí být aktivována pouze na jednom PC!)

A co se týká toho OS, tak tam dej tento. Ten se běžně kupuje s novým počítačem a je na něj vázaný resp. na jeho základní desku..

Verze Retail jde později přenést na jiné PC (ovšem musí být aktivována pouze na jednom PC!)
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
+ Genius SW-HF 5.1 4000
+ Genius SW-HF 5.1 4000
-
- Pohlaví:
Dědek píše:Mno na věci, co jsou zadarmo nevěřím. Buď to maj už v ceně komponent nebo to omr.... no nevím jak to říct slušně :)
Slušně to lze říci zcela jednoduše. Ty si u nich koupíš komponenty a oni ti to sestaví zdarma, co je na tom divného?
Samozřejmě, že když tam přineseš komponenty od konkurence, tak tě kopnou do...

Řeknu to asi takhle. Zadarmo nic není. Sice to řikat mužou, ale vemou si to na vyšší provizi a jestli ne tak bych čekal, že se to projevý buď na kvalitě komponentů nebo práce. Nechci je nějak pomlouvat nebo tak, ale jakmile slyším slovo ZADARMO, ovírá se mi kudla v kapse. Samozřejmě to je jistě dobrý obchod, ale nechápu proč musí používat takové "reklamní techniky"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3252
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14