Já to za sebe ukončím takto. Pokud bych prodával počítače a komponenty, pak pokud bys u mne udělal kšeft za 25.000,- ti to rád zdarma sestavím, protože ta hodina, dvě práce mi za to stojí. A postavím to pořádně, protože ty mi pošleš dalšího zákazníka.
Samozřejmě takové to služby nemůžeš srovnávat s přiblblou reklamou v Tesku "Kupte dvě lahve vína a jednu vám přidáme navíc zdarma".
Herní PC
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní PC
Sestavení zadarmo je jen pro dobroděje, kteří si to neumí sestavit sami. Já teda člověk, který sestavovat kompy umí, bych se toho taky bál, ale člověk který to neumí bude jenom šťastný za sestavení. Přinese domů a je jen šťastný, že do toho nemusí vrtat a hned jen pařit. U tebe je to jasné, sestavení osobně...
Pokud by jim to sestavení zdarma nevynášelo, tak by to ani nepraktikovali...Na druhou stranu lidí, kteří si nedokáži sestavit komp sami je hodně, a pro ty je jasná volba právě sestavení zdarma na czc a alfa apd. s tím nemůže nic udělat, oni jsou stejně na tom dobře i bez toho
Pokud by jim to sestavení zdarma nevynášelo, tak by to ani nepraktikovali...Na druhou stranu lidí, kteří si nedokáži sestavit komp sami je hodně, a pro ty je jasná volba právě sestavení zdarma na czc a alfa apd. s tím nemůže nic udělat, oni jsou stejně na tom dobře i bez toho

Naposledy upravil(a) warcraftan dne 13 črc 2012 22:16, celkem upraveno 1 x.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Re: Herní PC
To zase netvrdím jen se mi nelíbí moderní reklamní praktiky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3252
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14