Zdravim,
dnes se mi stala fakt dost zvlastni vec.. spoustel jsem si hru ktera se vsak nechtela nacist tak jsem to vypl a nahle mi prestala jit klavesnice, proste vubec nereagovala.. uz se mi to parkrat stalo nic zvlastniho, tak jsem restartoval PC a pak to zaclo.. system se mi vubec nechtel nacist... proste cerna obrazovka a nic.. tak jsem PC rozebral trochu ho procistil a tak a zkusil to znova.. pocitac se zapnul ale vyskocila na me tabulka kterou jsem v zivote nevidel.. byly to jakesi profily bylo jich tam dost.. prvni byl default druhy byl nejaky anglicky nazev ale bohuzel uz si nevzpomenu.. ostatni nebyly pojmenovany.. dal jsem ten s tim anglickym nazvem a bylo tam neco jako "u know this is good" fakt neco na ten zpusob nechapal jsem co to je.. tak jsem dal enter na tenhle a PC se konecne spustil WIN se mi nacital dost dlouho a kdyz jsem se prihlasil nechapal jsem co se dej.. lista byla jak z WIN 95 a kdyz jsem chtel jit na net a zjistil jsem ze nejde zacinalo mi docvakavat ze jsem zrejme zvolil nejaky ten profil SPATNE a najednou jsem nemel funkcni jediny ovladac... v XP nejde nic... nejdou videa, nejde hudba, nejde internet.. chybi tam ovladace na grafiku, zvukovku, sitovou kartu proste na vsechno a nemam je tam jak dostat zpet pac ani ten net nejde.. diky bohu mam v PC jeste druhy system WIN 7 ze ktereho ted pisi.. ale primarni mam na 1000% XP proto bych ho rad zprovoznil... nechapu stale co se s nim stalo vir to snad byt nemohl takze jedina moznost ze jsem dal spatny ten profil coz jsme videl poprve v zivote.. asi to popisuji dost zmatene ale snad mi nekdo bude schopen pomoci.. jsem zoufalej.. :/
Diky moc za jakekoliv rady!!
S pozdravem
Kuba
PS: Doufam ze to pujde nejak vratit zpet pac jestli ne ceka me par paradnich hodin tahani ovladacu pres WIN 7 na WIN XP a to teda vubec nevim jak mam vsechno trefit......... :(((
WIN XP ztrata veskerych ovladacu - nepouzitelny Vyřešeno
WIN XP ztrata veskerych ovladacu - nepouzitelny
Díky za veškeré rady :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WIN XP ztrata veskerych ovladacu - nepouzitelny
Hrozná slátanina, ale všechny podstatné údaje chybí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jo posledni znamou konfiguraci jsem zkousel jako prvni bohuzel zadny rozdil..
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Spusť to přes správný účet.Jsi správce.
Nikde jsem tu tabulku ktera tam na me prvne vyskocila uz nenasel asi byl problem tam nevim zda je mozne ze se nejak sam "resetuje" disk nebo nevim jak to popsat proste WIN je ted jak preinstalovany bez ovladacu.. zkusim nejak sehnat sitovej ovladac a zkusit ho tam nainstalovat a pak uvidime kdyz tam pujde aspon net tak se bude dat postahovat zbytek pokud to vsak pujde nainstalovat.. myslim ze jinou moznost ani nemam
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Všechny ovladače máš na cd k základní desce.Jinak výrobce komponent.
no ja bohuzel nemam DVD-Rom a zakladni deska je tak stara ze uz od ni ani nic nemam... pomoci everestu kouknu po ovladacich na XP no.. zatim dik za rady
edit: jo tak kecam nasel jsem krabici od zakladni desky a je v ni CD.. jedine co mam je externi CD-ROM tak to muzu zkusit :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Črc 2012 18:12) ---
No tak bohuzel ovladace instalovat nejdou... zkousel jsem to z toho disku na zakladni desku a pri instalaci stale pipa neco v PC proste se to nejak blokuje.. sice se to nakonec jakoby nainstaluje ale nic se nezmeni a v PC stale neni zadny ovladac.. tak asi jedine co mi zbejva je reinstal WIN... ach jo
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Črc 2012 19:54) ---
Tak mi bohuzel nejde ani reinstall... nabootoval jsem si flash disk pomoci navodu a kdyz chci instalovat tak na me vyskoci hlaska
"<Winnt_root>\System32\Hal.dll missing or corrupt:
Please re-install a copy of the above file."
tak ted zkousim googlit jestli to nelze nejak fixnout...
edit: jo tak kecam nasel jsem krabici od zakladni desky a je v ni CD.. jedine co mam je externi CD-ROM tak to muzu zkusit :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Črc 2012 18:12) ---
No tak bohuzel ovladace instalovat nejdou... zkousel jsem to z toho disku na zakladni desku a pri instalaci stale pipa neco v PC proste se to nejak blokuje.. sice se to nakonec jakoby nainstaluje ale nic se nezmeni a v PC stale neni zadny ovladac.. tak asi jedine co mi zbejva je reinstal WIN... ach jo
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Črc 2012 19:54) ---
Tak mi bohuzel nejde ani reinstall... nabootoval jsem si flash disk pomoci navodu a kdyz chci instalovat tak na me vyskoci hlaska
"<Winnt_root>\System32\Hal.dll missing or corrupt:
Please re-install a copy of the above file."
tak ted zkousim googlit jestli to nelze nejak fixnout...
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jakej reinstal?Vždyť už v předešlém příspěvku jsi psal,že máš přeinstalováno.Flash disk jsi zajisté dělal z originálního?
Re: WIN XP ztrata veskerych ovladacu - nepouzitelny Vyřešeno
dobre uz jsem si to vyresil muzete smazat.. dik za rady :) ted uz si jen musim prejmenovat disky zpet na pismena jake mely a uz jsem to tu nekdy resil tak jdu hledat :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3104
-