totálně umrtvené PC? (Vyřešeno)

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

totálně umrtvené PC? (Vyřešeno)

Příspěvekod memphisto » 25 bře 2007 13:55

dobrý den.mám takový trošku větší problém.snad se s tím bude dát něco dělat.moje pc po spuštění najíždělo naprosto normálně ale jakmile se zobrazily profily s uživateli tak se úplně změnilo rozlišení a barvy.ikony se jmény byly strašně veliké a barvy příšerné.jako by byly nastaveny na nejmenší barevnou hloubku.dalo se na ně kliknout a najela normálně plocha ale s tímto šíleným rozlišením.dole vedle hodin vyskočila hláška že windows opraví rozlišení.problikl obraz ale rozlišení zůstalo.i v nastavení (pravým myšidlem na plochu atd.) se to dalo sice změnit ale nic se nedělo.no a teď příjde to hlavní!nechal sem vše tak a odešel sem na oběd.sedl si k tomu můj otec.velký "expert".než sem došel takpc leželo na zemi bez krytů a tata držel v ruce baterku za základní desky!šlyna mě mdloby a zároveň záchvat vzteku.bylo mi jasné že pc už nerozjedu:(vrátil baterii zpátky a připojil pc k elektice a zapnul ho.monitor zůstal nečekaně černý a z bedný se ozývaly pípavé zvuky.samozřejmě že pc už nejede tak žádám o radu jestli někdo neví co s tím.děkuji všem kdo měli tu trpělivost a přečetli si to až do konce:)
Naposledy upravil(a) memphisto dne 25 bře 2007 20:22, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 25 bře 2007 14:13

Precetl jsem to cele:-)
A pokud je to mozne pokusil bych se nabootovat z live instalace linuxu nebo win a zjistit co se presne stalo a co jeste funguje/nefunguje atd.
Počítač: ANO! :bottle:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 25 bře 2007 14:36

jenže to vůbec nenajede.hned jak se to spustí takto začne pípat a monitor se ani nezapne.dám na tvou radu a zkusím to
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

franticek
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod franticek » 25 bře 2007 15:00

Můžeš ještě zkusit reset biosu na jumperu, vytáhni grafiku, paměti, dej zpátky, projeď kabeláž, jestli se po zapnutí točí větráky, třeba těch úprav stihl více. 8)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 25 bře 2007 15:28

děkuju moc všem za radu.jdu to vyzkoušet a pak se ozvu jak to dopadlo

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 25 bře 2007 17:07

díky všem už to funguje.když jsem se v tom hrabal tak došel známý co dělá do pc a pomohl mi.to rozhozené rozlišení bylo prý kvůli tomu že klekla grafika a ještě jsem měl nějaké špatné ramky.dal mi novou grafiku a ramky a všechno funguje.díky všem kdo se tímto zabýval

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”