Dobry den, mam problem, nainstaloval jsem si program Corel video studio x4, a instaloval jsem to z raru, program sel spustit, ale ted kdyz ho chci odinstalovat neukaze se mi vubec v programech na odinstalace, ani ve složce program files nema nikde uninstall, nevíte jak se toho zbavit? :-/
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2012 13:51) ---
jeste to mam moznost to znicit s ashampoo win optimizer, kdyz na to kliknu na ploše pravym tlacitkem???
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2012 13:58) ---
ted mi ten program po restartu nejde ani spustit...
Odinstalace Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odinstalace
Pokud to instaluješ přímo z raru, tak to bude v nějaké složce Temp nebo dočasné složce. Měl ses dívat kam se to instaluje, jaká byla cesta instalace.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
prave ze tam to nikde není, i pres hledání jsem to zkoušel, a ta applikace se ani neotevře :/
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2012 14:22) ---
tu složku mam na cecko-ve files, ale nikde tam neni uninstall ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2012 14:23) ---
vůbec nevim jak se toho zbavit, co když jen odstranim tu složku v program files? :/ Jiny reseni asi není..
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2012 14:29) ---
jestli neni mozny ze kdyz se to instalovalo z raru tak to bylo jen docasne, a po instalaci to slo spustit, ale jakmile jsem restartoval app vubec nereaguje a ani neni v programech zarazena ./
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2012 14:22) ---
tu složku mam na cecko-ve files, ale nikde tam neni uninstall ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2012 14:23) ---
vůbec nevim jak se toho zbavit, co když jen odstranim tu složku v program files? :/ Jiny reseni asi není..
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2012 14:29) ---
jestli neni mozny ze kdyz se to instalovalo z raru tak to bylo jen docasne, a po instalaci to slo spustit, ale jakmile jsem restartoval app vubec nereaguje a ani neni v programech zarazena ./
Pak jedině smazat v registrech i ve filesu.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Radne dokonci instalaci, pak ti pujde odebrat. Instalace z raru (tedy warez), by se tu ale nemela resit.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
jaojao: jak presne smazat v registrech, mam cclenaer, tak myslis, spustit a smazat vyhledane registry? Jinak uz jsem vymazal tu slozku i zastupce, vim ze to neni odistalace a ze se to tak nema ale proste to prez nic neslo..
Zeus: vim no, omlouvam se, instalaci uz nemohu dokoncit....
Zeus: vim no, omlouvam se, instalaci uz nemohu dokoncit....
Do příkazového řádku napsat: regedit a potvrdit..
Potom už v registrech musíš přes vyhledávání > nahoře - Úpravy > Najít > zadat celý přesný název toho programu a po nalezení příslušného registru tento smazat (delete) a pokračovat v hledání (F3 - najít další) dokud to komplet nevyčistíš.
A smazat to i z toho filesu.
(nebo způsobem jak psal zeus, zkusit natáhnout trial verzi třeba z webu Slunečnice, pokud máš tu samou verzi a pokud to instalaci ještě dovolí, pak by to mohlo jít odinstalovat.)
Potom už v registrech musíš přes vyhledávání > nahoře - Úpravy > Najít > zadat celý přesný název toho programu a po nalezení příslušného registru tento smazat (delete) a pokračovat v hledání (F3 - najít další) dokud to komplet nevyčistíš.
A smazat to i z toho filesu.
(nebo způsobem jak psal zeus, zkusit natáhnout trial verzi třeba z webu Slunečnice, pokud máš tu samou verzi a pokud to instalaci ještě dovolí, pak by to mohlo jít odinstalovat.)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
takze mi to našlo toto: teda mohu to vymazat(celou složku Corel i podsložky), ja abych nevymazal v tom nejakou slozku systemoveho souboru! ? https://dl.dropbox.com/u/28095069/Cloud ... 174935.png
-
- Pohlaví:
Vymaž to a hledej dál a obrázky se vkládají sem, jako příloha. Tím ale neříkám že sem musíš dávat každou blbinu co to najde.
Blue spirit: obrazky to tu bere jen do urcity velikosti a nechce se mi to pres nejake programy zmensovat....díky jinak
Jo smaž to celé i s podsložkama......
Dávej bacha ať se neuklikneš a nesmažeš přitom ještě něco jiného.
Dávej bacha ať se neuklikneš a nesmažeš přitom ještě něco jiného.
ok diky, snad vycisteno.... :/