Bezdůvodné stahování

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Kokosak01
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Bezdůvodné stahování

Příspěvekod Kokosak01 » 20 črc 2012 14:38

Dobrý den,

předem podotýkám, že jsem naprostý amatér co se PC týče, proto bych rád požádal někoho znalého o radu. Můj problém je následující: mám doma síť, složenou z jednoho PC a 2 notebooků. PC je připojené na router skrze kabel, notebooky skrze wifi a celé to běhá s místním providerem internetu celkem k mé spokojenosti.

Poslední týden se mi ovšem (pouze na tom PC) začalo stávat to, že začala být bezdůvodně zahlcená linka. Firewall (Kerio) ukazoval, že se cosi stahuje rychlostí 100 kb/s, ale v procesech žádná aktivita nebyla (viz http://i.imgur.com/Sy29V.jpg) - internet to děsivě zpomalovalo a dnes se toto stahování aktivovalo ihned po zapnutí počítače a internet na tom PC vůbec nejde (ovšem notebooky jsou skrze wifi bez problému!). Po cca 2 hodinách stahování se to přerušilo, na disk se uložilo nějakých 200 mb dat a začalo to znova, internet ovšem nejde.

Dle antiviru počítač není zavirovaný není, aktualizace Windows to není a všude jinde jsou aktualizace povypínané, v task manageru nevidím žádné procesy, které by to vysvětlovaly a ten internet na PC nutně potřebuji... poradí někdo?

Reklama
guest

Re: Bezdůvodné stahování

Příspěvekod guest » 20 črc 2012 14:48

Obrázky se vkládají sem, jako příloha!
Sy29V.jpg

Zkus se na to podívat Tímto, měl bys vidět kdo/co stahuje.

Kokosak01
nováček
Stav:

Příspěvekod Kokosak01 » 20 črc 2012 15:08

Díky, stáhnul jsem si to a přenesl přes flash na to PC. I přes výše zmíněnou komunikaci, viditelnou na Firewallu ten prográmek NEukazuje žádnou relevantní komunikaci. Navíc jsem čistě náhodou přepojil kabel z LAN2 na LAN1 slot a celé se to rozběhlo... nechápu

guest

Příspěvekod guest » 20 črc 2012 15:13

Takže už je to O.K.?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod petr22 » 20 črc 2012 15:16

Smycka na siti?

Kokosak01
nováček
Stav:

Příspěvekod Kokosak01 » 20 črc 2012 15:23

Co je "smyčka na síti"? Ještě včera to fungovalo relativně v pořádku, i když jsem pozoroval tuhle komunikaci, tak nezablokovala celou síť...

Ne, nefunguje. Po přepojení na LAN1 slot se internet chvilku rozběhl, ale po cca 2 minutách se spojení přerušilo (síť ukazuje ovšem LAN1 connected) a jediná aktivita na síti je to "záhadné" stahování...

guest

Příspěvekod guest » 20 črc 2012 15:27

Možná máš v PC nějakou havěť. Přejdi do sekce HijackThis a požádej tam o kontrolu logu. Návod najdeš tamtéž, anebo ho mám v podpisu.

Kokosak01
nováček
Stav:

Příspěvekod Kokosak01 » 20 črc 2012 15:28

Oki děkuji

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”