Avast 7
Avast 7
Ahojte vsetci chcem sa spytat mam jeden problem stiahol som si avast 7free nainstaloval ale neviem preco mi nevibehne zelene okienko ze avast aktualizovani proste nic dal by som tu aj obrazok ale neviem ako sa to sem pridava mozno to tu uz bilo riesene ale aj som preinstaloval avast proste furt to iste proste napise mi le toto posledny pokus o aktualizaciu bol 20.7.2012 13:23 ale ked sa aktualizuje tam malo by vybehnut aktualizacne okno ale vobec nic som v avaste new dik za odpoved
-
- Pohlaví:
Re: Avast 7
Ta dlouhá věta je opravdu nečitelná. Dej sem obrázek ať něco pochopíme - Návod
Vítej na PC-HELP!
Pokud myslíš, že po aktualizaci se ti nezobrazily popupy, tak klikni vpravo dole na ikonku Avastu, poté na nastavení, popupy a zadej si tam čas po který bude okno zobrazené (standardně 20).
Pokud myslíš, že po aktualizaci se ti nezobrazily popupy, tak klikni vpravo dole na ikonku Avastu, poté na nastavení, popupy a zadej si tam čas po který bude okno zobrazené (standardně 20).
tak toto my to pise a vypal som aj autosandbox tak uvidim co to cil spravi a este by som rad vedel ze preco tam nemam sefemode
Avast máš aktualizovaný. Pokud ti jde o ty popupy, viz. příspěvek nad tvým.
no ide my o tie popupy nastavil som ich na 10 podal obraska na mojim a vypal som aj autosandbox pre istotu a stale nic a registrovani som ja uz neviem
-
- Pohlaví:
To nemůžeš psát normálně: To u vás nemáte čárky a tečky, nebo z čeho to píšeš? Klikni pravou myší na ikonu a vyber Zobrazit poslední pop-up.
chcem sa ta spytat takto je to zapnute na tom obrasku kde to je oznacene mrkni na to dik ale este nieco dal som zobrazit posledny pop.up vyde mi okno rychly test ale to uz som testoval rano a potm zas nemozem oznacit tieto subori aby sa but smazali opravili alebo presunuli a pod ako ich mam odstranit prepac za pravo pis ale potrebujem to vediet pisem takou starou klaves pokazena idem dat novu tak my to vysvetli dik
tu si obrasky este takto to je zapnute nie
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”