Program na odebrání HDD
Program na odebrání HDD
Neznáte někdo program na správné odebrání hardwaru např. hdd, ten program co je ve windowsech, tak prez nej mi to nejde, hlasi to nejakou chybu...diky
Re: Program na odebrání HDD
uakze se ze se z danym zarizenim jeste pracuje, pri to s tim nic nedelam, a v tetno pocitat kdyz dam pravy tlacitko, tak nikde neni vysunout nebo bezpecne odebrat ...tak kvuli tomu chci nejaky sw :)
-
- Pohlaví:
V tom odkazu co si výše dostal je řešení. K čemu program když to lze opravit. Ostatně já program neznám. To však neznamená že není 

jo je, tady jsem našel http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... k-ejector/ :)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby jsi četl odkaz tak tam taky je.
hm ale proste taky nefunguje stale mi vybiha tato hlaska https://dl.dropbox.com/u/28095069/Cloud ... 193704.png
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2012 19:59) ---
nevím co s tím už, flash disk to ukonci v pohode , a jde tam dat i vysunout ale hdd vubec :/....tak co s tím?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2012 19:59) ---
nevím co s tím už, flash disk to ukonci v pohode , a jde tam dat i vysunout ale hdd vubec :/....tak co s tím?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty máš problém chvíli počkat jak se v té hlášce píše?
tu chvíli, konkretne 30 minit jsem cekal, nemel jsem spustenyho nic a stale mi to psalo tuto hlasku tak se to odpojil od usb ručně....prostě to nereaguje na nic!
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
To,že nic s ním neděláš tak neznamená,že nepoužívá data k uložení.Dej mu čas a řádně ho odpoj.
-
- Pohlaví:
Bylo by fajn kdybys konečně dával ty obrázky sem. Já vím že si psal že se ti nechce, ale když už chceš poradit, měl bys pravidla respektovat.
Podívej se na sled událostí co píšeš a uvidíš, že si žádných 30 minut nečekal:
Podívej se na sled událostí co píšeš a uvidíš, že si žádných 30 minut nečekal:
ted ne, ale tento problem amam uz dele a driv sem cekal 30 minut, a ted jsem jednom pripojil hdd , zadne data jsem nepretahoval, 5 minut jsem čekal a dal odpojit a napsalo mi to viz: obrazek...to bych taky mohl cekat cely den a nedockal bych se...problem bude asi jinde, ale nevim kde..
Jinak nepsal jsem přímo, že se mi nechce, ale že je probem porad zmensovat velikost obrazku na pozadovanou velikost...ale budu se snažit to nahrávat odted jak je v pravidlech.
Jinak nepsal jsem přímo, že se mi nechce, ale že je probem porad zmensovat velikost obrazku na pozadovanou velikost...ale budu se snažit to nahrávat odted jak je v pravidlech.
Naposledy upravil(a) symetrala dne 21 črc 2012 20:14, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4816
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6218
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3599
-
od RostislavC