Program na odebrání HDD
-
- Pohlaví:
Re: Program na odebrání HDD
Problém je v systému. Tak si pročti odkaz co ti dal richchie a tam Jenda Pašek píše jak to opravit.
Zkus vypnout explorer.exe (myslím v procesech) a po chvilce ho znovu zapnout, a následně to znovu (disk) zkusit v odebrat zařízení.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
jajao: explorer.exe kdyz vypnu tak tim narusim chod systemu ne? Nebo jak ho pak zapnu?
Blue spirit: četl jsem to i nastavil jak psal ale porad stejny,
Blue spirit: četl jsem to i nastavil jak psal ale porad stejny,
Vypneš ho v procesech trojtlačítkem ctrl - alt - delete vyvoláním správce úloh, v procesech to označíš a dole - ukončit proces, tím zůstane jen prázdná plocha, vyvoláním znovu správce úloh (ctrl/alt/del) otevřeš nahoře Soubor > nová úloha (spust) > do okna napíšeš explorer.exe a potvrdíš OK.
(nevím jestli to konkrétně v tvém případě taky zabere, ale nic tím nepokazíš, zkus to)
(občas to používám u jedné flashky - on si ji asi explorer někdy rád podrží - nutno i 2x odpojit, ......ale teď už jsem našel v zálohách ten ejector
, ale když nezabere tak zase.. )
(nevím jestli to konkrétně v tvém případě taky zabere, ale nic tím nepokazíš, zkus to)
(občas to používám u jedné flashky - on si ji asi explorer někdy rád podrží - nutno i 2x odpojit, ......ale teď už jsem našel v zálohách ten ejector

Naposledy upravil(a) jaojao dne 22 črc 2012 10:51, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
ok, zkusím..díky za radu :) ten ejector mi taky nejde prave 

OK, zajímavé, že ji máme s explorerem rádi oba mršku Corsairku
, ikdyž
sem tam umí viset i exterňák 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč by neznalo?Zobrazí se stejně jako fleška(podle připojení-usb nebo 1394).
to byl vtip....samozrejme, ze zná, ale porad mi to dela ten uvedený problém co jsem psal, i prez radu od jaojaoa vypnout explorer a spustit, stejný problem :(
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A co ti brání pustit ten disk teď a nechat ho třeba do večera a pak odpojit?Zkoušel jsi někdy použít ccleaner,když je disk připojený?
ale to je blbost co to píše ta hlaska, to proste je chyba v necem jinym....nezkoušel jsem ccleaner, měl bych? ta bych měl udelat presne co?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Projeď normálně čističem nastaveným od výrobce+na jedno čištění zaškrtni hlášení chyb windows a old prefetch data.Pak čištění registrů.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4816
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6218
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3599
-
od RostislavC