NFS Carbon
- haspik
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
NFS Carbon
Když jsem nainstaloval NFSC tak jsem to chtěl spustit ale nejde to..ani když tam dám crack ani když to chci spustit s DVD
prosím nemáte nějakou radu? prosím moc děkuji 
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
pozdrav
Upraveno. V rozporu s pravidly fóra! 

Naposledy upravil(a) memphisto dne 09 říj 2008 00:57, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: pozdrav
memphisto píše:na need for speed carbon je spešl crack.máš ho?před tím než spustíš hru jej musiš spustit a kliknout na kill a pak to teprve jde
s tím přesně souhlasim, taky by mohl být nějaký problém s DirectX nebo nastavením tvojí grafárny
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2

- Verxes
- Level 3

- Pohlaví:

- Stav:
haspik píše:No když jsem to nainstaloval vše bylo zatim v pohodě ale když jsem to chtěl spustit s crackem tak to naskočilo ale hned zase vypadlo a napsalo chybu a když jsem to chtěl zkusit s dvd tak to taky nešlo
žádnej special crack jsem tam nikdy nedával, pouštěl jsem to přes daemona a sd4hide (samozřejmě že jsem to musel mít předělaný v image)