RunDLL,Kernel32 chyby po reinstalaci OS Vyřešeno
RunDLL,Kernel32 chyby po reinstalaci OS
Nikdy se mi toto nestalo ale dal jsem NB do servisu a když mi ho vrátily s přeinstalovaným OS začalo mi to házet tyto chyby, jestli víte co to je budu moc vděčný za radu, googloval jsem 2 dny vyzkoušel už X možností a pořád je to špatné, jediné co mě štve je asi to YT že se nemůžu koukat na svá oblíbená videa ty chyby bych možná i oželil, tak děkuji za rady 

- Přílohy
Naposledy upravil(a) Ltb dne 24 črc 2012 00:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
Re: RunDLL,Kernel32
Musim ti pogratulovat k zvlastnimu problemu :) Dela ti to jen u YT? Dela ti to jen chrome nebo i jine prohlizece? Zkusil bych ty knihovny primo v pc najit. Bylo by pak mozne stahnout je na netu z nejake oficialni stranky s dll a nahradit je. PREDEM UPOZORNUJI, ze jsem tuto metodu nekolikrat pouzil, ale NIKDY primo u techhle knihoven takze ti NEMUZU zarucit, ze ti to nezpusobi jeste vetsi problemy nez uz mas. Takze jedine si udelat kopii tech puvodnich dll a udelat si bod obnovy. Samozrejme je to jen navrh, takze ani nemuzu zarucit, ze to vubec neco vyresi.
Re: RunDLL,Kernel32 chyby po reinstalaci OS
Moc děkuji za gratulaci
dělá mi to u všech prohlížečů a nejen YT nemůžu nikde zkouknout videa jen ty co podporuje HTML5 a ten KERNEL32 naskakuje skoro u všeho když něco instaluji nebo zapnu jako ničemu to nevadí ani nebrání ale odklikávej to pořád
spíš mě štvou ty videa že nemůžu koukat asi něco koliduje ten flash player nebo nevim v nejhorším s tím zaskočim znovu do servisu na reklamaci 
PS : Moje počítačová znalost už nato nestačí ani nevim kde ty knihovny najít už mě napadlo to najít a smazat a dát tam nové z netu ale bojím se toho že to pokazim ještě víc
Když už jsme u toho tak nemůžu ani aktivovat Licenční kod u OS prý už jsem ho použil mockrát, přemyšlel jsem o tom že kdyby se mi to povedlo aktivovat tak nějaká (oprava,aktualizace) by to dala do kupy :)

PS : Moje počítačová znalost už nato nestačí ani nevim kde ty knihovny najít už mě napadlo to najít a smazat a dát tam nové z netu ale bojím se toho že to pokazim ještě víc

Re: RunDLL,Kernel32 chyby po reinstalaci OS Vyřešeno
Vyřešeno, šel do servisu :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6147
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”