Program na odebrání HDD

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Program na odebrání HDD

Příspěvekod symetrala » 22 črc 2012 12:24

ted nechapu jak to myslis, cisticem nastavenym od vyrobce?? jako kdyz mam pripojenej hdd tak pres vlastnosti scandisk ?Nebo jak, jestli bys napsal presny postup, a u toho old prefetch to zobrazuje varování-..

Reklama
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 22 črc 2012 12:45

Jenom disk připoj a spusť.Pak čištění ccleanerem.

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 22 črc 2012 20:22

symetrala píše:................. stejný problem :(

takže ani potom to nešlo odebrat, odpojit.....

Tak už nevím, co to mrcha chce, jestli aktualizovat ovladače, nebo opravit systém, nebo disk překontrolovat, či to projet hijackthisem a dát log ke kontrole v sekci hijackthis., popřípadě kontrolu s opravou CHKDSK.

Někde je "zakopaný pes" a je třeba ho vykopat.

(možná začít tím logem hijackthis, pokud jsi ji delší čas nedělal, třeba něco odhalí)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod symetrala » 22 črc 2012 21:25

a myslis , ze kdybych udelal kontrola chkdsk toho harddisku nebo scandisk, jestli to bude umoznovat, tak se mi neztrati data??Je to bezpecny? Asi bych zacal tím..

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 23 črc 2012 05:49

Nic z toho uvedeného není nebezpečný :smile: , já bych zašal tím logem, až kdyby to nic nenašlo a nevedlo k nápravě tak bych zkusil opravit ovladače nebo jejich aktualizaci ( u toho disku ), pak to CHKDSK, a nakonec to opravit instal CD (pokud toto nebude nutné hned po čištění následujícím již po tom "logu").

(nezkoušels jestli s tím diskem není problém i vjiném PS se stejným OS ? , odpojil bych to při vypnutém PC a zkusil v druhém PC)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 24 črc 2012 06:27

Tak asi máš infekční PC :D vřera se mi přihodilo to samé.
Nešlo to nijak nepomohlo absolutně nic (jen při vypnutí exploreru se sice ztratil u názvu s písmenem disku načtený " název" flashky, ale disk - písmeno tam bylo, dokud jsem ji nevytáhl).
Samozřejmě zase ta Corsairka, pročítal jsem ještě další webky a našel jsem info, že u některých nosičů k těmto problémům dochází a že příčinou může být samotný OS, takže pokud při odpojování dojde k odezvě s tím, že např. flashka "zhasne" tak ji normálně už jen vytáhnout, bezohledu na bláboly systému.

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod symetrala » 24 črc 2012 18:38

no fleška mi funguje odebírat vpohode, ma se jedná o ten HDD..mam Verbatim...Jinak zkousel jsem to v jinym PC a tam to jde bez problemu...

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 24 črc 2012 19:58

Mně jde většinou, pokud ale párkrát něco většího odmažu, a zase něco natáhnu (což by mohl by ukazovalo na problém s cach, ale také není), tak je s největší pravděpodobností zalíčeno a nepomůže nic ani vyprázdnit paměť..., prostě systém se "šprajcne" a je.
Uvidíme třeba ještě něco někde v éteru vyšťouráme. :smile:

PS.: u exterňáku to umí taky jednou za cca rok udělat, ale druhá fleshka to neudělala nikdy, jenže má jen 2Gb a je na FAT32......a jiný výrobce

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 27 črc 2012 19:40

Tak před chvílí jsem opět dal zabafat flashce a jak jsem předpokládal tak opět "zamrzla" (držel to opět explorer), pomohlo až spuštění Unlockeru po najetí na příslušné písmeno disku a otevření se zde zobrazil spuštěný proces "explorer/F-corsaire..." - volba ukončení procesu.
A pak už to šlo klasicky vykopnout např.: USB_disk ejectorem. :smile:
Zkus až to zas kiksne :smile:

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod symetrala » 28 črc 2012 09:12

a jak to udelam unlockerem, to jako kliknu v tento pc na gecko(tam mam pripojene hdd) a dam odemknout?

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 29 črc 2012 08:15

Jo třeba i jen odemknout, mělo by to stačit. Pak už by to mělo jít odebrat.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”