Ahoj,
dnes mé ženě přestala reagovat bezdrátová myš tak jsem dal novou baterii a nic nereaguje tak jsem tam zkusil zapojit myš s kabelem usb a taky nefunguje potom jsem tu bezdrátovou myš zkusil na našem druhém notebooku a tam funguje nevíte co s tím je.Nevíte někdo co s tím mám dělat.Děkuji.
Bezdrátová myš Vyřešeno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bezdrátová myš
Málo informací. Zkusil jsi po výměně baterií znovu spárovat?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A co ovladače??
O jaký typ jde ?
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Do PC bych vložil tů myš s tím káblem a restartoval bych PC. Třeba to pojede :-)
Marná snaha. Něco chce a není na drátě!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
satam píše:Málo informací. Zkusil jsi po výměně baterií znovu spárovat?
Jak to myslíš spárovat dal jsem novou baterii vyndal nano přijímač a restartoval a nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Črc 2012 16:13) ---
tarogar píše:O jaký typ jde ?
jedná se o bezdrátovou myš Logitech M175.
Ve správci zařízení se podívej, jestli máš nainstalované aktualizace
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
VYŘEŠENO ZKUSIL JSEM TO DÁT DO JINÉHO USB A VE DVOUCH TO NEFUNGUJE A VE DVOUCH TO FUNGUJE.DĚKUJI VŠEM ZA RADY.
Zpět na “Problémy s hardwarem”