Jak prenastavit tlacitka u netbooku Vyřešeno
Jak prenastavit tlacitka u netbooku Vyřešeno
Ahoj lidi mam takovi problem.Jednou kdyz jsem si chtel pretahnout z mobylu veci do netbooku pres kabel takto slo az jsem vztahl z usb mobil tak se netbook restaltoval nevim proc po jeho zapnuti mi to napsalo chybu v registru ale ze je vse v poradku po prihlaseni vypadal jak kdybych ho spustil po prvy.Cely sem ho doladil a kdyz jsem si chtel chatovat na skype tak mi to neslo vsecho je cele prenastavene nejdou hacky misto nich jsou cisla a vsechno je to proste cele predelane tak nevim chtelo by to preinstalovat nebo uz fakt nevim diky za radu
CPU:Intel Core i7 -3610QM, 2.3GHz Ram 8GB HDD 1TB GPU:Nvidia Geforce GT 630M 2GB OS: Windows 7 Ultimate 64b
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak prenastavit tlacitka u netbooku
Prepni si na ceskou klavesnici pomoci ikony vedle hodin. Trvale to pak prohodis v ovladacich panelech. A mimochodem, carka (oddelovac vet) je i na anglicke klavesnici 

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
nojo ale vedle hodin je jen otaznik a ptase na napovedu jazyku a v hlavnich panelech to najdu kde ?
CPU:Intel Core i7 -3610QM, 2.3GHz Ram 8GB HDD 1TB GPU:Nvidia Geforce GT 630M 2GB OS: Windows 7 Ultimate 64b
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
V XP Ovladaci panely - Mistni a jazykove nastaveni - Jazyky, ve W7 to ma podobne nazvy.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
jj dik za radu skusim to ale az zitra
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”