Problém se StarForce Protection
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Problém se StarForce Protection
Ahoj mam problém s jednou hrou (Star Wolves konkrétně) ta využívá ochrany systém řady StarForce Protection, hru mam originální (vlastně mám problém i s ARMOU ta využívá taky ten systém StarForce). Problém sem řešil i oficiální cestou na Star-force.com ale to my nepomohlo tam sem akorát přišel na to že win7 nepodporuje nižší verzi než 5.5 s digitalním podpisem který win7 vyžaduje (to sem ale věděl už před tím protože mi to systém sám zdělil) a moje verze tohoto programu je 3.07 a když sem se pokoušel to aktualizovat (přímo na jejich stránkách je návod a program k tomu určený) tak to bylo bez účinku...zbavit se toho bylo jednoduché (přes správce zařízení) ale i před tím odinstalováním, když sem hru spustil tak mi StarForce vyhodil hlášku že je třeba počítač restartovat (to sem udělal asi 5x s jinými drobnými úpravami, jako třeba s tou aktualizací ,ale moje originální hra za 300,- + ARMA (taky za 300,-) nejdou ani pořádně nainstalovat natož spustit kvůli tomu StarForce zkusil sem snad všechno co sem kde našel a co sem kde zjistil ale nic nezabírá tak se obracím na vás jestli jsem přece jenom něco nepřehlédl. Předem dekuji, jo a mam win7 home premium.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém se StarForce Protection
Co jsi dělal z tohohle?http://www.star-force.com/support/drivers/
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
jo asi 3x sem to zkousel a nic (2x aktualizovatt a 1x uplne smazat...bez ucinku) :\
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co zkoušel a jak aktualizoval?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-