ISO obraz Win XP profi Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ISO obraz Win XP profi
Zdravím.Mám cca 3roky repasovaný PC s WIN XP profesional.Má nálepku s kodem.Protože je už docela zaneřáděnej,tak potřebuji udělat reinstalaci.Nemaje instal.CD,tak jsem si na ulož to stáhl ISO obraz VIn XP profesional s SP-3,CZ dle tohoto odkazu..http://www.ulozto.cz/xSm389H/windows-xp ... iso.....Je v reinstalaci tímto způsobem nějaká záludnost?Nejdříve jsem to chtěl zkusit s ISO obrazem který měl jen SP-2.Ale hlásilo mi to že na PC je novější systém.takže jsem to zrušil.Musel by jsem stejně udělat tu SP3 dodatečně.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ISO obraz Win XP profi
Nemám absolutně zdání o původu té instalace, ale koneckonců je to Tvůj PC. U stažení není uvedeno nic o licenci, možnostech instalace, atd... Může to být něčí retail a ty máš nejspíš OEM, takže to nepůjde. A co hůř, může být cracknutá.
Proč si u MS neobjednáš za 250,- instalační CD, které Ti přesně bude pasovat k Tvé licenci? Mimochodem, co je na tom štítku?
Proč si u MS neobjednáš za 250,- instalační CD, které Ti přesně bude pasovat k Tvé licenci? Mimochodem, co je na tom štítku?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ISO obraz Win XP profi
Pc je zakoupen ze servisu PC.Win Xp je na něm legální.Na skříni je vylepen štítek s product key.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ISO obraz Win XP profi Vyřešeno
Mluvíš o něčem jiném: problém je tom, že - jak pravil kolega -
Že máš nainstalovaný legální systém a na skříni štítek s kódem je kapitola z úplně jiné knížky. Na svoji otázku, zda je v instalaci nějaká záludnost, jsi dostal odpověď a navíc pravidla tohoto fóra nedovolují poskytování rad na téma "stáhl jsem si .... a nevím, jak instalovat.U stažení není uvedeno nic o licenci, možnostech instalace, atd... Může to být něčí retail a ty máš nejspíš OEM, takže to nepůjde. A co hůř, může být cracknutá.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8303
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08