Problém s instalací nových programů
- Tomáš Tomšíček
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Pokoušel jsem se o ten nouzák a nic,naprosto stejné reakce.U nainst.progr.při pokusu o spuštění -error 372,při pokusu o instalaci -v nouzovém režimu nelze!
Ještě je tu jedna věc-něco mi žere šíleným způsobem CPU 85 - 98% - Mám takový dojem,že jsem něco podobného už na fóru četl,ale nevím kde! Bylo tam tuším něco o spybotu s teatimerem.Nevím,jestli to může mít nějakou souvislost s mým problémem.
Ještě je tu jedna věc-něco mi žere šíleným způsobem CPU 85 - 98% - Mám takový dojem,že jsem něco podobného už na fóru četl,ale nevím kde! Bylo tam tuším něco o spybotu s teatimerem.Nevím,jestli to může mít nějakou souvislost s mým problémem.
TomTom
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš cracklý translátor? A Proč je spuštěno toto: C:\Documents and Settings\PC\Plocha\Dokumenty Tom\Antiviry+počítač\Odstranění WIN 32, proč jsi vlastně instaloval tam Hijack. Co je to odstranění WIN 32?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Tomáš Tomšíček
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Co se týká translátoru nevím,počítač mi instaloval soukromník-Translátor 2002 byl už součástí instalace.A co se týká tvého dotazu č.2,nejsem odborník,ale začátečník!Myslel jsem,že hijack je jednorázovka-Složky si pojmenovávám tak,abych jim rozuměl.
Tvůj příspěvek ale není konstruktivní a předložený problém asi stěží řeší.
Tvůj příspěvek ale není konstruktivní a předložený problém asi stěží řeší.
TomTom
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na crack jsem se ptal proto, že dělá právě podobné a jiné problémy. this Hijack je lepší instalovat do samostatného adresáře na disku, aby bylo možno použit jeho schopnosti. No zaujal mne dále nazav odstranění Win 32, právě tam, kde jej máš umístěný. Jinak si udělej úklid na disku a jeho kontrolu s opravou chyb. Stáhni si program Mwav.exe, nainstaluj a klikni na UPdate a po aktualizaci klikni na Scan&Clean. Program zkontroluje a najde všelijakou havěť, kterou také odstraní. Případně na konci protokolu najdeš zda nemáš v PC nějaké kritické chyby, které neumí odstranit. A nepodceňuj vždy otázky těch, kdož Ti chtějí poradit. Nesedíme u Tvého počítače a monitoru a tak jsme odkázání jen na to co tazatel uvede a to vždy nestačí k řešení daného problému.
Věštec, telepat ani vševědoucí, pokud vím tady nikdo není.
Věštec, telepat ani vševědoucí, pokud vím tady nikdo není.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 2408
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 črc 2024 18:52
-
-
- 8
- 2238
-
od HelFix
11 pro 2024 16:13
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7889
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-
-
- 8
- 7466
-
od kellne
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3883
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-