Jak mám spávně nanést pastu? Vyřešeno
Jak mám spávně nanést pastu? Vyřešeno
Čau,jak mám správně nanest teplovodivou pastu na CPU.V obchodě sem si koupil revoltec cooling a ted jak ji nanést.Mám tam dát takový ten bobek a ně to chladič,nebo po procesoru rozetřít?Viděl sem oba způsoby.A vadí že na procesoru je menší škrábanec?(při sundávání chladiče sem trochu jebnul procesor
)

Re: Jak mám spávně nanést pastu?
Rozetrit po procesoru, co nejtenci vrstva. Idealni je kdyz po prilozeni chladice nic po stranach nevytece (kdyztak hned utrit)
Skrabanec na CPU nevadi pokud je jenom na pouzdru
Skrabanec na CPU nevadi pokud je jenom na pouzdru
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejvhodnější je nanést slabou vrstvu do 0,5 mm. Nejvhodnější je plastová kartička s níž rozetřete pastu po celém procesoru (ne jej zapatlat okolo). Vrstva pasty má za úkol jen vyrovnat nerovnosti povrchu procesoru a chladiče a tím umožnit přenos tepla. Silná vrstva není vhodná, protože přenos tepla naopak zhoršuje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Díky..Jo ten škrábanec je na pouzdru.Takže ten bobek rozetřu,no snad to půjde.Rozetřu to sáčkem jak to bývá na videích.
Zpět na “Problémy s hardwarem”