Zdravím. Dnes se mi 2x stalo ,že se mi při přehrávání videa na youtube zasekl notebook ,tak sem ho vypnul na tvrdo jelikož na nic nereagoval. Po následném zapnutí to nenašlo SSD -> restart. Asi 4x po sobě to stejné.
Nepomhlo ani vytáhnutí baterky ,vypojení z napájecí sítě ,obnovení biosu do továrního nastavení. Pak asi na 6tý pokus NB zase naběhl.
Disk i NB mám v záruce takže není problém to reklamovat ,ale nevím co by to případně bylo.
Se starým diskem se mi nic takového nestávalo. Ale samotný SSD v systému fungoval bez problémů. A těd funguje taky v pořádku.
Ješte bych doplnil co se mi jednou stalo : jsem na NB běží v pohodě ->vypnu ho -> jdu s NB ke kamarádovi -> zapnu ho a nenajde to disk -> několik restartů a funguje. Nevíte čím to je ? Předem díky za odpovědi
Problém v SSD nebo NB Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém v SSD nebo NB
Jaký používáš OS?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
W7 HP 64bit
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Črc 2012 22:22) ---
Jen tak mimochodem pře chvilkou mi zamrl NB ,když jsem byl na internetu ,jenže po restartu SSD byl nalezen hned.
Takže tomu nerozumím ještě víc
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Črc 2012 22:22) ---
Jen tak mimochodem pře chvilkou mi zamrl NB ,když jsem byl na internetu ,jenže po restartu SSD byl nalezen hned.
Takže tomu nerozumím ještě víc

Tohle to napíše po neůspěšném bootování
omlovám se za kvalitu ,ale už nebyla příležitost to vyfotit znovu.
omlovám se za kvalitu ,ale už nebyla příležitost to vyfotit znovu.
-
- Pohlaví:
Obrázky se vkládají sem, jako příloha!
Píše to o kontrole kabelů. Zkontroluj jestli disk pořádně sedí.
Píše to o kontrole kabelů. Zkontroluj jestli disk pořádně sedí.
Disk jsem právě zkontroloval. Je zasazen na doraz a nejde s ním pohnout ani o milimetr. Drží na 1 šroubku a má zaklaplou pojistku.
Co to je za SSD disk?
Neni to OCZ Vertex?
Neni to OCZ Vertex?
Je to OCZ Octane S2
Na jiném fóru jsem se dočetl ,že by mohlo pomoct updatování firmware. Nikdy jsem to nedělal tak se chci zeptat jestli tím SSD nemůžu nějak poškodit a taky nevím jestli mi na něm zůstanou data ,nebo ho musím naformátovat. Četl jsem totiž něco ve smyslu ,že ten disk nesmí být se systémem což by mi to zkomplikovalo ,protože bych musel systém naistalovat na druhý disk poté udělat ten update a pak naistalovat systém zas na SSDčko. Můžete mi to někdo trochu vysvětlit nebo poslat nějaký link ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Srp 2012 18:06) ---
A ještě by mě zajímalo jestli ,když už by se to updatování firmwaru pokazilo mohl bych SSD reklamovat ? Nebo už jen tím že updatuji ztratím nárok na reklamaci. Díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Srp 2012 18:06) ---
A ještě by mě zajímalo jestli ,když už by se to updatování firmwaru pokazilo mohl bych SSD reklamovat ? Nebo už jen tím že updatuji ztratím nárok na reklamaci. Díky
Re: Problém v SSD nebo NB Vyřešeno
Byl jsem požádán o UP.
Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4