vadi vam koureni?
Petice
http://www.stopkoureni.cz/index.php?obsah=10
tip na web (vyřešeno)
To jsem si říkal že jsem tady těch vopruzů mimo.A vono ho*no.
Už na to začínám být alergický.Když to začalo být na zastávkách tak jsem to akceptoval,ale když už začínají prudit i o hospodách ,hospůdkách ,knajpách a knajpičkách tak mě jakákoliv zmínka o nekouření začíná zvedat adrenalin ,jehož vysoká hodnota ve mne vyvolává nezdolnou chuť na cigaretu.Už jsem jednou vyhodil chlapa který sice přišel na jídlo ,ale ne do jídelny ,ale do hospody a ještě než dosedl tak prudil jestli bych to mohl típnout.Málem jsem to udělal o jeho čelo.Ale nakonec jsem ho jen vyhodil.Tady to bylo další místečko kde nikdo neprudil.A to už taky není pravda.
Asi založím stranu proti diskriminaci kuřáků.
Už na to začínám být alergický.Když to začalo být na zastávkách tak jsem to akceptoval,ale když už začínají prudit i o hospodách ,hospůdkách ,knajpách a knajpičkách tak mě jakákoliv zmínka o nekouření začíná zvedat adrenalin ,jehož vysoká hodnota ve mne vyvolává nezdolnou chuť na cigaretu.Už jsem jednou vyhodil chlapa který sice přišel na jídlo ,ale ne do jídelny ,ale do hospody a ještě než dosedl tak prudil jestli bych to mohl típnout.Málem jsem to udělal o jeho čelo.Ale nakonec jsem ho jen vyhodil.Tady to bylo další místečko kde nikdo neprudil.A to už taky není pravda.
Asi založím stranu proti diskriminaci kuřáků.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak teda nevím kam se se dostal na forum.Je to PC-HELP nebo forum o zdravotnictví.Nevím proč sem tyhle odkazy vůbec někdo dává.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re

ADMINE pls mázni tuhle diskuzi.....
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
-
- Pohlaví:
Teď jsem tu bednu zapnul, udělal si kafíčko a zapálil Spartu. Věřte, nebo ne, ale típat ji nebudu, naopak dám si další. Kouření je každého osobní záležitost (pokud s tím vyloženě někoho neobtěžuje), stejně jako jestli se krmí vločkami nebo bůčkem. Já jsem pro bůček, pivo a dobrý cigáro a oponenti mi jsou ukradený. 

- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty Vo.e dělám to pro svý zdravý už si někdy vyděl když je něco vyasfaltovaný aby se to kazilo? Navíc u PC v sedě spotřebuju asi polovinu kyslíku co bych spotřeboval pro zdavý život takže mi zbývá i kvota pro znečišťování ovzduší. Jediný co mě na tom prudí je nekřesťanský DPH. Kouřit by měl každej jednou za rok by sme měli jít zdarma na čištění dýchacích cest a hnedka bychom byli soběstační ve výrobě asfaltu na naše silnice.

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”