instalace nod 32-problem
instalace nod 32-problem
Dobry den jesem tady novy a doufam že jsem spravne uvedl tema.Rozchodl jsem se že nainstalovat NOD 32,predtim jsem použival Norton Internet security,odstranil jse ho v pridat odebrat a pak použil norton removal tool,spustim instalace NOD32 a on detekuje NIS v systemu.Dam ignorace a pokračuji dal,instalace beži jak ma a chvili pred koncem se vrati zpet a oznami chybu.Požil jsem jak Tune up tak CCL pročistil registry a znova pokus,bohužel instalace nedokončena!Poradite mi nekdo co dal? 

Re: instalace nod 32-problem
Jaký máš os ?
Vymaž i všechny složky co po něm zbyly........
Měls to odinstalovat v nouzovém režimu. Teď to budeš muset asi ještě dočistit i v registrech ručně.
Vymaž i všechny složky co po něm zbyly........
Měls to odinstalovat v nouzovém režimu. Teď to budeš muset asi ještě dočistit i v registrech ručně.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
OS Windows 32 bit home.Zadne složky ,vše jsem vymazal ručne, pc nevidi nic ale Nod jo.Potreboval bych neco precizneho na čisteni registru asi.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ccleaner?
CCL jsem použil a nic a navic vymazal vše hesla tak že prace navic!Doufam že nebudu muset formatovat disk_?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A proč jsi ty hesla zatrhnul?V základním nastavení od výrobce funguje bez problémů.Díval jsi se i do skrytých složek jestli tam není nějaký pozůstatek?
Jo jo povolil jsem i skrytych ale nic.doopravdy pc nevidi nic
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Někde tam muselo něco zůstat.Není tam nějaká funkční služba?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
OS Windows 32 bit home---to si moc nenapsal..vista nebo w7?.a uveď i typ NOD32...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Moje chyba!Widows 7 32 bit home.A nod 32 e verze 5.Snad je to vše
Ale stale doufam že pride pomoooooc 

Tak vyčisti to od toho co tam ještě zbylo
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”