Vyrábí ještě Tesla TV? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Vyrábí ještě Tesla TV?

Příspěvekod guest » 31 črc 2012 16:14

Nadpis říká vše. :lol:

Pokud by někdo věděl jak je kontaktovat, budu za radu vděčný.

Reklama
Hoff
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Vyrábí ještě Tesla TV?

Příspěvekod Hoff » 31 črc 2012 16:18

Téměř jistě nevyrábí.

guest

Příspěvekod guest » 31 črc 2012 16:20

A to "Téměř" znamená co? :-)

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 31 črc 2012 16:21

guest

Re: Vyrábí ještě Tesla TV?  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 31 črc 2012 16:23

richchie díky, ale ta informace je 4 roky stará. :-(

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 31 črc 2012 16:28

A myslíš,že když to vzali číňani tak to dnes ještě bude tesla?

guest

Příspěvekod guest » 31 črc 2012 16:45

Koukám že se nevyhnu tomu čemu jsem se vyhnout chtěl, musím překonat vrozenou lenost a napsat podrobněji o co mi jde. :lol:
Před dvěma lety mi TV zabil blesk a byl jsem nucen koupit novou. Nemám žádné extra nároky tak výběr nebyl složitý, zvláště když jsem tam mezi těmi Sharpy ad. viděl jednu Teslu.
S Teslou mám mnohaleté dobré zkušenosti, které jsem nedávno popisoval v jiném vlákně.

Teslu jsem koupil, ale žádná velká spokojenost. Občas vypadne zvuk na 5-20s což jsem přikládal blbému signálu, ale občas TV začne jakoby nahrávat, což ale neumí. Jenom zmizí obraz a je tam informace Record s červeným puntíkem. Nezbývá než restartovat, tedy vypnout a zapnout a to i opakovaně.

Tak jsem se rozhodl sehnat schéma. Ovšem když jsem se (debil po dlouhé době) podíval na štítek, tak tam byl výrobce LCE.
LCE vyrábí asi všechno podobné zboží, resp. nechá si to vyrobit pod svou značkou, ale na čelní stěně se pyšní logem TESLA.

Psal jsem na LCE, ale e-mail se mi vrátil.
Tak jsem si našel stránky Tesly - http://www.tesla.cz/tesla-group/kontakt.html , že napíšu jim, jaké krumply se pod jejich značkou prodávají.
To jsem také udělal, ale vrátilo se mi to z To: "TESLA" <servis@lce.cz>

Jsem docela naštvanej, ten prodej chápu jako podvod a zvažuji právní řešení.

Já jsem si koupil, resp. chtěl koupit TESLU. :evil:

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 31 črc 2012 16:51

Tak zkus brnknout do nějakého servisu jak to s ní je.http://www.servisy-24.cz/televizory?tesla=1

guest

Příspěvekod guest » 31 črc 2012 16:56

Já ji nepotřebuji opravit. Jenom mne štve jak jsem naletěl když jsem si koupil TESLU která není Tesla. Já spíš potřebuji vědět, zda amatéři z LCE mohou tuto značku používat.
A to jsem se chtěl dozvědět na stránkách Tesly.

-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod -lukas- » 31 črc 2012 17:01

mozna trosku OT, ovsem to je dnes bezna vec, dela se to vsude, pracky, lednicky atd. Pochybuju, ze ses schopnej to nejak pravne napadnout, jedine pokud je znacka Tesla pouzita neopravnene, cili Tesla jim nedala svoleni, nebo ti LCE nevlastni Teslu, atd. Napriklad nase pracka s velkym napisem Zanussi na vrchu, ma nekde na vnitrku napisy AEG, atd. u lednicek sem to taky videl.

guest

Příspěvekod guest » 31 črc 2012 17:04

jedine pokud je znacka Tesla pouzita neopravnene

Jasně :wink:

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 31 črc 2012 17:12

To už se dávno ví,že značku TESLA koupili číňani.Stejně tak dopadnul kdysi špičkový výrobce TV Grundig.Dnes jsou to šmejdy.Vždyť už i sirky SOLO (dříve Sušice) jsou made in india.Protože to už koupili indové.Tuším,že i část značky ETA už mají číňani.Ti už koupili i Volvo.Indové zase Jaguar.Téměř všechny domácí bílé spotřebiče se dělají v megafabrice v itálii,kde jedou na stejné lince a jen dávají různá loga.LCE (Le Cygne Elektronic) je taky něco podobného.Už v devadesátých letech se prodávaly stejné TV pod značkou Tesla a nebo LC. Pozor neplést s LG.To je zase bývalý GoldStar,který se vyšvihl na předního výrobce kvalitních produktů.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”