Vyrábí ještě Tesla TV? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Vyrábí ještě Tesla TV?

Příspěvekod El Diablo » 31 črc 2012 17:20

Tesla, která vyrábí například zařízení pro čistírny vod nebo vojenskou techniku, chce značku více přiblížit koncovým spotřebitelům. Ne však samotnou výrobou spotřební elektroniky, ale hlavně pronájmem ochranné známky.
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonom ... oru-tesla/

Obchodní značka Tesla nebo Changhong, made in Czech Republic. Před koupí doporučuji důkladně přezkoušet v prodejně! Například já mám tuto zkušenost:

Nelze setřídit digitální kanály (analogové ano).

Nemá skryté titulky (klávesa na DO je) a nejspíš vůbec teletext.

Nelze rozbalit rozšířenou informaci k programu (info).

Po přepnutí kanálu info vězí na obrazovce cca 20 sekund, někdy vůbec nezmizelo.

Nemá výstup na sluchátka.

Repráky hrají jako z konzervy, žádné basy a deformované výšky.

Návod nemá technické parametry přístroje ani pojednání o montáži podstavce.

http://www.digitalnitelevize.cz/forum/d ... 0eb-80101/

No já bych se asi značce Tesla raději vyhnul...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 31 črc 2012 17:34

No jo, jsem blbej - zvyk je železná košile. :evil: A přitom stačilo podívat se doma ne ten štítek vzadu. :mad:

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 31 črc 2012 20:52

Ještě jednou to TOPnu a pak zamknu. Jsem zvědav na každý názor. Že jsem debil nepiště, to vím! :-(

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 31 črc 2012 21:53

Debil nejsi, myslím, že mne by také nenapadlo se podívat na štítek. Můj názor na Teslu je ten, že ty televize běžely cca 40 let i víc a bez poruchy. (Jednu mám na chalupě a běží dodnes bez opravy a bez poruchy typ: Tesla Color 474.) - i s docela s relativně dobrým obrazem. Aby mi šlo digitální vysílání, tak to mám zapojené tak, že přes video mám zapojený set-top-box přes chinch výstupy, či jak se to píše. V dnešní době se na Teslu nespoléhej, jak psali lidi přede mnou koupili ji číňani. LCD televize - Pokud máš rád kvalitní obraz, ale větší spotřebu, tak Samsung. Pokud chceš spolehlivost, ale ve srovnání maličko horší obraz a opravdu nízkou spotřebu je vhodná: Sony, i LG. Pokud LED, tak tam je to se spotřebou nízké, tak jako tak... Spolehlivost také, ale o dost vyšší cena. A alespoň já mám zkušenost, že některé LED televize svítí do očí jako kdybys koukal do zářivky.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”