Nestabilní Wi-Fi Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tycek
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Nestabilní Wi-Fi

Příspěvekod Tycek » 01 srp 2012 23:56

Zdravím mám takový menší problém. Nedávno jsem si koupil netbook a s ním i Wi-Fi router Asus RT-N10. Zpočátku jelo vše v pohodě, jenže teď je s připojením malinko problém. Na Netbooku jede připojení cca 2-3 dny v pohodě, pak vypadne a pomůže restart routeru. K tomu všemu když se chce brácha mobilem připojit na Wi-Fi, po čerstvém restartu připojení jede v pohodě, ale po nějaké době cca 1 dne se přihlásit nemůže a píše mu to hlášku "Připojeno k síti ... s omezenými možnostmi připojení." Děkuji za rady a trpělivost, jelikož v oblasti internetu nejsem zrovna zběhlý. :)

EDIT: Tak před chvílí mi Wi-Fi zase spadla, dal jsem diagnostiku a napsalo mi to "Adaptér Bezdrátové k síti nemá platnou konfiguraci protokolu IP."

Reklama
-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Nestabilní Wi-Fi

Příspěvekod -lukas- » 02 srp 2012 02:10

chtelo by to nejaky dalsi info, hlavne asi z nastaveni routeru, bud nejaky screeny nebo vypsat.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Nestabilní Wi-Fi  Vyřešeno

Příspěvekod Žbeky » 02 srp 2012 06:08

Zkus update firmware
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Zpět na “Sítě - hardware”