cervena obrazovka Vyřešeno
cervena obrazovka
Chtela jsem se zeptat, co by mohlo byt za problem na notebooku acer aspire, naskocila mi cervena obrazovka, nevidim poradne videa ani obrazky a vsechno jde do cervena. Zkusila jsem nainstalovat novy windows a nepomohlo. Nemam tuseni co by to mohlo byt. Poradite mi prosim nekdo?
Re: cervena obrazovka
Tipnul bych si na problém s lcd displaem. Pravdepodobne bud poskozeny kabel, nebo cokoliv na ceste od graficke karty. Proto vam jakakoliv reinstalace nepomuze. Doporucuji servis, nebo novy pocitac.
A sama bych nezvladla nejak se na to podivat? Kdyby jste mi poradil jak na to, tak bych se mohla pokusit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Srp 2012 22:01) ---
A sama bych nezvladla nejak se na to podivat? Kdyby jste mi poradil jak na to, tak bych se mohla pokusit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Srp 2012 22:01) ---
Jestli poznate, co je spatne, proc ne, ze :-) Ja sam bych se do toho nepoustel, cemu nerozumim, do toho se nepletu.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak tak, tohle bude HW potíž. Samozřejmě podívat se na to dá, na youtube ja hafo videí, jak rozebrat ten či onen ntb, ale otázka je ho pak složit zpátky. Může to bejt jen uvolněnej signálovej kabel od GK k LCD. Stejně tak můžu bejt polámanej v pantech.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Doslo k tomu tak, ze jsem musela rychle odejit, tak jsem nestihla vypnout laptop a jen jsem ho zaklapla. No a prijdu asi po 3 hodinach domu, otevru ho a vsechno cervene.
Ten cervenej nadech je jen v systemu nebo i pri bootovani? Jinak rozdelat ntb neni nic sloziteho, ovsem je potreba si poradne skladat sroubky a pripadne si fotit neco co se spatne pamatuje, ovsem kdo nemel este sroubovak v ruce, tak nedoporucuju rozdelavat. Ntb ma krome sroubku a ruznych samolepek taky packy, s citem jdou rozdelat taky vestinou snadno.
Re: cervena obrazovka Vyřešeno
Vyresenoooooooooo
.... rano jsem sla do servisu, kde mi rekli to same jako vy, ale 4000 se mi za to opravdu davat nechtelo, takze jsme si notebook vzala zas domu. Nedalo mi to a rikam si, co muzu pokazit, kdyz ho otevru a vycistim, treba tam bude prach. Tak jsme ho otevrela nahore, kde je speaker, protoze pri dotyku tam, mi obrazovka zruzovela. Takze jsme to otevrela, vycistila od prachu, dratky co vedou k obrazovce meli trochu odlepenou pasku, kterou jsou chranene, tak jsem je promackala a prilepila a ejhle, obrazovka jako lusk
Kazdopadne vsem dekuji moc za rady a jsem vdecna, ze jste mi byli ochotni pomoci co by s tim mohlo byt, dekuji dekuji moc

Kazdopadne vsem dekuji moc za rady a jsem vdecna, ze jste mi byli ochotni pomoci co by s tim mohlo byt, dekuji dekuji moc

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 4199
-
od Scorpi
Zobrazit poslední příspěvek
06 srp 2024 14:52