Zapojení/Pinout LCD Displaye
Re: Zapojení/Pinout LCD Displaye
Jako top by nadhlavu stačilo,ale problém je vtom že bydlím ve vesnici a nemám kde koupit odpory atd. Takže pokud by to šlo bez odporů,diod atd. bylo by to nej 

Ten display je pro Tebou požadovaný účel bez dalších poměrně složitých úprav nepoužitelný. S největší pravděpodobností se jedná pouze o převodník vstupního kódu BCD na LC displej, nemá tedy nejméně příslušný převodník teplota - BCD. Myslím, že nestojí zato se tím zabývat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
VYfoť ho ze spodu...
http://www.eldiablo.webz.cz/pages/elektronika.html
http://www.eldiablo.webz.cz/pages/elektronika.html
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Součástky máš nejlepší objednávat z http://gme.cz
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
pude ten display teda NĚAK využít?
Nějak určitě, třeba na trénink hodu do dálky nebo žabek na vodě. Cokoli jiného považuji v případě tohoto displeje za ztrátu času, financí a kdoví čeho ještě. Je to obyčejný jednořádkový LCD, který patrně zobrazuje v sedmisegmentovém režimu. Jeho účelné využití, obzvlášť když přesně nevín typ, zapojení, data atd je nereálné.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ondoubek píše:pude ten display teda NĚAK využít?
Jako náhradní díl pro stejnou váhu určitě

Je v té váze ještě nějaká další eletronika? Jak to snímá zatížení? Může to být všechno integrované tady v tom jednoúčelovém čipu, takže to třeba bude ukazovat tu hmotnost v závislosti na odporu nebo jiné hodnotě...
Pinout samotného displeje zjistíš snadno, vezmi monočlánek a dva drátky, škrtej a kresli. Akorát si k němu budeš nejspíš muset postavit nebo přizpůsobit vlastní řadič.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Díky,display je připájen ne PCB kde jsou 4 mikročipy,něaklik diod a odporů.Mikročip: Atmel 516 24c02 pi27d další nepřečtu 

-
- Pohlaví:
Mně se líbí ten tvůj způsob myšlení. Zpravidla chce člověk něco vyrobit a následně shání součástky. Ty to děláš obráceně, máš součástku a přemýšlíš co z ní vyrobit.
No, všechny začátky jsou těžké.
Nedávno jsem klukovi dal celou bednu takovýchto krámů.
P.S. Moje první pořádná hračka byl schodišťový automat který zastínil i pásák na baterku

No, všechny začátky jsou těžké.

P.S. Moje první pořádná hračka byl schodišťový automat který zastínil i pásák na baterku

-
- Pohlaví:
Pokud je ti 12, pak klobouk dolů.
Já měl to štěstí že zde byl Svazarm a radioamatéři, kam jsem chodil asi od 10 let. Tohle už ale dnes není a je to veliká škody.

Já měl to štěstí že zde byl Svazarm a radioamatéři, kam jsem chodil asi od 10 let. Tohle už ale dnes není a je to veliká škody.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4325
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 11:14