Jak udělat screeny v linuxu?
Jak udělat screeny v linuxu?
Zdravím, chtěl bych získat takové pěkné screeny jako mají tady Jsou to screeny z programu Offline NT Password & Registry Editor, který je v podstatě Linux a bootuje se z flešky. Poradíte jak na to?
-
- Pohlaví:
Re: Jak udělat screeny v linuxu?
Ty ale asi nechceš dělat screen, ale spíš nějaký ten tutorial - návod?
Říkal jsem si, že by nebylo špatné to trochu lépe popsat, protože program doznal nějakých změň a není tak lehké se v něm zorientovat když to děláte poprvé. Takže ano, máš pravdu.
-
- Pohlaví:
Na to jsou programy, zrovna nedávno jsem jeden viděl na Giveaway, ale toto uděláš i ve Wordu - pokud tam nepotřebuješ i snímání a nahrávání obrazovky.
Teď ti moc nerozumím. Jak mě to naběhne z flašky, tak bych potřeboval zaznamenat ty jednotlivé obrazovky, abych je mohl okomentovat. To udělám pomocí Wordu? Dodej prosím nějaký návod 

-
- Pohlaví:
Jak jsem psal, jsou na to programy /nevzpomenu si ani pod čím je hledat
/ které snímají obrazovku a mají tam ty různé fičůry, jako bubliny ad. kam vkládáš komentáře.
Ve Wordu je to složitější. Nejprve si musíš ty obrázky nascreenovat a následně vkládat do dokumentu a přidávat komentář.

Ve Wordu je to složitější. Nejprve si musíš ty obrázky nascreenovat a následně vkládat do dokumentu a přidávat komentář.
Že na to jsou programy, to vím, ale budou fungovat když nabootuji z flašky linux? To nebudou windows vůbec puštěné. Takže bych ten programy asi také potřeboval mít na flešce. A nebo to prostě vyfotím mobilem 

A nedělal ty screenshoty v nějakém virtuálu?
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
Tak to tedy nevím, mobilem by to asi byla ztráta času :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3019
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 18:58