Ja si myslim ze je to hloupost, dejme tomu chci si digitalizovat kazety či nahrát výstup kláves, tablet nemá line in a že si chci přehrát své VHS kazety a opět tablet nepodporuje žádné takové zařízení proto si myslím že tablet může sloužit jako komunikační a internetové zařízení ale myslím že na tvorbu hudby a jiných věcí není vhodný. Například 2D animace z mého starého notase Acer Aspire vypadá opravdu realisticky v Anime Studio Debut udělám z fotky videoklip a v reaperu si složím písničku. Tudíž bych řekl že Tablet je Consumer zařízení ale jako Creator ho nelze použít. Pokud někdo znáte tablet který může fungovat i jako magnetofon video kamera či video rekorder dejte vědět, ale mnoho lidí si nemůže dovolit Tablet za 12000 koru na k tomu DVD rekorder za 8000 a CD Rekorder za 15000 korun například můj tata si zvolil klasické PC že ho muze použít i jako nahrávací zařízení a já si myslím že klasická PC/Mac mají naprosto univerzalní použití a na klasickém PC lze pracovat i s analogovím videem a se vším co koho napadne.ale jedno ALE tu je viděl jsem kamaráduv tablet samsung galaxi a co mně naopak zaujalo je hra NFS Shift, kterou oficialně stáhl v plné verzi a zdarma, já se ho ptal zda to nemá z torrentu či filestube a on povídal že je to offi
//přesunuto do méně nevhodné sekce
//mmmartin
Rikava se ze tablety maji nahradit klasicka PC
Re: Rikava se ze tablety maji nahradit klasicka PC
Prosím Tě, a co potřebuješ, jaký máš HW problém?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Technicky neni problem udelat tablet, na kterem bezi Windows a ma stejny procesor jako notebooky, to same rozhrani. Stejne tak si ho pripojis k monitoru, klavesnici a mysi a nepoznas to od pocitace. Nekdy v roce 2002 (?) jsme meli tablet s Pentium 3 procesorem, byly tam Windows XP a 2,5" IDE HDD.
Nevim k cemu potrebujes DVD rekorder (snad jen na digitalizaci VHS kazet, ale i ten stoji kolem 3000 Kc), ale DVB-T prijimac s nahravanim stoji 600 Kc
Analogove video? S tim jsem naposled pracoval pred 11 lety. Nevidim ale duvod proc by nemela jit pripojit pres USB externi krabice, stejne jako k pocitaci.
Nevim k cemu potrebujes DVD rekorder (snad jen na digitalizaci VHS kazet, ale i ten stoji kolem 3000 Kc), ale DVB-T prijimac s nahravanim stoji 600 Kc
Analogove video? S tim jsem naposled pracoval pred 11 lety. Nevidim ale duvod proc by nemela jit pripojit pres USB externi krabice, stejne jako k pocitaci.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 11 srp 2012 14:38, celkem upraveno 3 x.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
satam píše:Prosím Tě, a co potřebuješ, jaký máš HW problém?
Nemá žádný problém, napsal úvahu na téma "tablety maji nahradit klasicka PC" a pravděpodobně čeká, že se na toto téma rozvine nějaká diskuze.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
To je mi úplně jasné, ale nepatří to někam jinam?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tablety s Androidem k tomuto mají ještě daleko, ale jsem zvědavý až výrobce zkombinuje W8 a Tegru 3 nebo později i 4 generaci. Už teď Tegra 3 má neuvěřitelný výkon a slušnou spotřebu.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
satam píše:To je mi úplně jasné, ale nepatří to někam jinam?
Však už to tam je.

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Tablet neni to same, co Ipad. I kdyz vetsina lidi si asi dneska predstavi jenom ten Ipad.....
Tablet PC se vyrabi uz hezkych par let (15-20) a vzdy to byl integrovany pocitac s displejem. Proste placaty pocitac, ktery ma na horni strane displej a klavesnice je treba vysouvaci nebo jen softwarova.
Tablet PC se vyrabi uz hezkych par let (15-20) a vzdy to byl integrovany pocitac s displejem. Proste placaty pocitac, ktery ma na horni strane displej a klavesnice je treba vysouvaci nebo jen softwarova.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Čím nahradit Meta Quest 3 router
od showpayne » 24 úno 2025 06:31 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 2547
-
od buchtik