Instalace repro v monitoru a mikrofonu Vyřešeno
Re: Instalace repro v monitoru a mikrofonu
Tak jsem vyzkoušel ta sluchátka a zvuk tam nejde do zelené (do žádné). Po zapnutí to hází hlášku, že ten Sound Max nefunguje a je třeba přeinstalovat. Zkouším stáhnout driver Soundmaxu, ale nevím, zda to pomůže. K čemu to vůbec je?
-
- Pohlaví:
Ovladač zvukovky. Koukni do Správce zařízení, kde jsou nějaké žluté ?? či !!
Ano. v sekci řadiče zvuku, videa a herních zřízení je žlutý SoundMax Integrated Digital HD Audio.
Ten driver Sound Maxu jsem nainstaloval, ale stejně mi to píše že je třeba přeinstalovat. Pokud by byl přímo odkaz byl bych vděčný, musím to přes mobilní net v tabletu stáhnout na flashku. Díky.
Ten driver Sound Maxu jsem nainstaloval, ale stejně mi to píše že je třeba přeinstalovat. Pokud by byl přímo odkaz byl bych vděčný, musím to přes mobilní net v tabletu stáhnout na flashku. Díky.
-
- Pohlaví:
Tak jsem pohledal ale bez výsledku a musím končit. Musíš koukat aby to bylo pro tvůj systém.
A mám hledat ke stažení celý ten Sound Max? já to chtěl odinstalovat, ale v přidat a odebrat programy se to neobjeví.
-
- Pohlaví:
Ano. V ovl.panelech je, pokud je nainstalovaný!
Nedaří se mi objevit download. Nevím, jak to odinstalovat. Nemusím náhodou znát i typ MB?
-
- Pohlaví:
Naposledy upravil(a) guest dne 13 srp 2012 16:20, celkem upraveno 1 x.
- Pokud není v ovl. panech, zkus nabídku Start, jestli tam není odistalace. Asi ale nebude. Pokud tam je alespoň zástupce SoundMax klikni pravým myšítkem Vlastnosti a tlačítko Najít cíl.. Otevře se ti složka kde je SoundMax naistalovaný. Mrkni jestli tam není nějaký unistall.exe apod.
- Pokud není nic v nabídce Start, spusť Pruzkumníka a najdi složku kde je SoundMax naistalovaný ručně. Pravděpodobně bude v "C:\Program Files" a zas hledej unistall.exe
- Další možnost... ve Správci zařízení klikni pravým myšítkem a dej Odistalovat. Tím se odistalují jen ovladače, program zůstává.
- Podle typu MB najdi na webu výrobce aktuální ovladač a přeinstaluj.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na předchozí stránce jsem ti dal odkaz na program,kde zjistíš jaký hardware je v pc.Ovladač ke zvukovce stáhni na stránce výrobce základní desky,nebo se podívej doma na cd,kde by měl být s ovladači k desce.
Naposledy upravil(a) richchie dne 13 srp 2012 17:48, celkem upraveno 1 x.
Dska je Asus P5B, na webu je to dle nějakých sérií ty MB. CD s ovladači čert ví kde. Odinstalovat nelze, žádný uninstall jsem nenašel, soundmax je v Program files/ Analog Devices. Po zapnutí PC se objeví hláška, že je nutné SoundMax reinstall a po najetí na přeškrtnutou ikonu v liště se , že nemůžu používat soundmax control panel.
Zatím jsi ani nesdělil svůj OS. Zkus se zeptat strejdy Gůgla a on Ti poradí. Staší zadat "p5b sound driver" a pak už jen hledat ten správný ovladač pro Tvůj PC a OS. Poradit můžeme, ale nebudeme za Tebe dělat úplně fšecko!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4753
-
od TheSalon112
Zobrazit poslední příspěvek
06 bře 2025 11:06
-
-
27” Odyssey G5 Gaming Monitor nejde repro Příloha(y)
od pepan321 » 10 říj 2024 10:05 » v Problémy s hardwarem - 3
- 2233
-
od pepan321
Zobrazit poslední příspěvek
10 říj 2024 10:44
-
-
- 9
- 3047
-
od Fargotroniac