sdělil hned v prvním postu > Win XP
stránka výrobce http://www.asus.com/Motherboards/Intel_ ... /#download
karta Download > AUDIO > SoundMAX Audio Driver v5.10.01.6240 for Windows XP(WHQL)
Instalace repro v monitoru a mikrofonu Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace repro v monitoru a mikrofonu
Stáhni ovladač z dané stránky a nainstaluj ho.Pokud to nepůjde tak přes správce zařízení.
Kluci díky moc, není to snadné. Rodiče tu nemají skoro ani signál, proto přes tablet to drhne. V pátek to přivezli z opravny, blesk jim zničil všechny spotřebiče a pokud se mi to nepodaří do zítřka zprovoznit,tak to budou muset vézt 20 km vlakem zase do opravy atd., protože jedu zítra už domů a sami bez netu to nezvládnou. To jen na dokreslení. Například přes android nestáhnu ani jeden ze tří odkazů na tom asus webu (přitom doposud všechny soubory downloadovat šly). Jdu shánět nějakou alternativu, kde bych to mohl stáhnout. Ještě tu má máti notebook, ale ten snad připojuje přes internet v mobilu:-D
Instalace proběhla ok, hláška zmizela, ale nedaří se mi ten zvuk nastavit a zapnout. I v ovládácích panelech - zvuk jsem zvolil repráky v monitoru, ale bez výsledku. Nemusím to nějak "přidat"?
-
- Pohlaví:
Zkontroluj nastavení zvukové karty jestli to není někde ztlumené, případně ikona repro v liště.
Já se z toho asi už zbllázním. Zvuk nehraje
Ztumené to nikde není. Je tu Audio Wizard - který mi má pomoci audio spravit - test repráků ok, šum šumí jak má, dokonce střídavě levý, poté pravý, testuje to i mikrofon - ok. Potom zapnu mp3 a nic.

Ztumené to nikde není. Je tu Audio Wizard - který mi má pomoci audio spravit - test repráků ok, šum šumí jak má, dokonce střídavě levý, poté pravý, testuje to i mikrofon - ok. Potom zapnu mp3 a nic.
-
- Pohlaví:
V jakém přehrávači? Není to ztlumené tam?
Není. Pouštím to v Windows Media Playeru, zkoušel jsem i solitéra a cvrnkot karet při rozdávání a taky nic, ani při restartu a najíždění Windows žádná znělka. Jsem z toho pif. Překvapením pro mě je,že v menu monitoru nic o zvuku nejni. To jsem blázen.
-
- Pohlaví:
To je nějaký divný když slyšíš při testech ten šum. Není tam někde nějakej čudlík? Co konektor na bedně, je to v zeleným?
Bylo to v zeleným, ale systém (ten soundmax nebo co) to detekoval jako nějaké kvadr reproduktory, chtělo to do černého konektoru, ale pak najednou , když jsem nejdříve nastavil repráky takové ty obyč a až potom dal do zeleného, to naskočilo. Když byly zapojené, tak se to nehlo. Náhoda. Ale už to jede. moc díky za pomoc. Za chvíli dám fajfku. Díky všem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4753
-
od TheSalon112
Zobrazit poslední příspěvek
06 bře 2025 11:06
-
-
27” Odyssey G5 Gaming Monitor nejde repro Příloha(y)
od pepan321 » 10 říj 2024 10:05 » v Problémy s hardwarem - 3
- 2233
-
od pepan321
Zobrazit poslední příspěvek
10 říj 2024 10:44
-
-
- 9
- 3047
-
od Fargotroniac