Ahoj,
nějak nemůžu rozchodit PdfCreator pod W7 (32bit, profesional). Na PC jsou dva profily, jeden správce, druhý uživatelský. Na uživatelském se při tisku dokumentu pomocí PdfCreatoru zobrazí žádost o Resource CD Dell, vložení CD do mechaniky nemá žádný vliv, jen to napíše, že ho to nenašlo. Po stornu se ale dokument vytiskne. Ve správcovském profilu vše OK. Pokud změním práva uživatelského účtu na správce, tak je vše taky OK. Zkusil jsem různé verze, všechny se chovají stejně. Zkusil jsem i dát uživ. účtu správcovská práva, nainstalovat PdfCreator v něm a práva vrátit zpět, taky nic. Je jasné, že to souvisí z právy, ale netuším kde co a jak. Věděl by někdo? Díky.
PdfCreator a Windows 7 Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PdfCreator a Windows 7
Mas RW prava do C:\Program Files\PDFCreator\Temp\PDFCreatorSpool\ ?
A jaky konkretne soubor to hleda na Resource CD?
A jaky konkretne soubor to hleda na Resource CD?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
Re: PdfCreator a Windows 7
Tak ten adresář tam vůbec nemám. A není vytvořen ani na ostatních PC - tam ale běží XP a je to bez problémů.
A chce to RCD.msi. Jinak změna, našel jsem jiné CD, to to klidně schroustně, ale stav se nezmění. Při dalším spuštění to chce Cd znovu a znovu se tváří, že něco instaluje.
A chce to RCD.msi. Jinak změna, našel jsem jiné CD, to to klidně schroustně, ale stav se nezmění. Při dalším spuštění to chce Cd znovu a znovu se tváří, že něco instaluje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8218
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30